miercuri, 29 iunie 2016

Cum poți scăpa de părul nedorit fără durere

Cum poți scăpa de părul nedorit fără durere

Publicat: 06.27.2016 Dorina
Salut, din nou cu voi sunt eu, Dorina! Vreau să împărtășesc cu voi mica mea bucurie... Acum eu știu cum poți scăpa de nedorita “vegetație” oriunde pe corp, fără durere!
Deci, de-a lungul timpului am îcercat toate metodele populare, ceară, aparate de ras și așa mai departe. Absolut toate sunt o prostie. Părul crește înapoi într-un timp foarte scurt. La sfârșit rămâi cu durerea și zgârieturile. În plus, am aflat că medicii interzic să folosești aparatele de ras, mai ales în zona intimă, pentru că provoacă iritații severe ale pielii aceasta fiind predispusă la alergii.
In plus am aflat ca medicii interzic sa folosesti aparatele de ras, mai ales in zona intima, pentru că provoacă iritații severe ale pielii și patrund microbii.

Salvarea de “vegetația nedorită” a fost găsită!

Uite așa, într-o zi citeam un blog pe internet de pe un forum medical și atunci mi-a atras atenția un dermatolog din Moscova, care spunea că în Rusia există o nouă modalitate pentru a scăpa de părul nedorit.
El se referea la un set pentru îndepărtarea părului nedorit, “ Fito Depilation”. Atunci am căutat să achizitionez și eu un astfel de set.
La început nu am crezut, doar sunt atâtea reclame la TV... dar multitudinea de comentarii în favoarea acestui produs "Fito Depilation" găsite, m-au convins să comand și eu.
Așa că am comandat un "Fito Depilation". Coletul a sosit în aproximativ o săptămână. L-am desfăcut, am citit instrucțiunile după care am început să-l folosesc cu regularitate.

Care este rezultatul? A dispărut oare părul nedorit?!

Am început să folosesc acest set exact așa cum era scris pe fișa de instrucțiuni. Și ce credeți? După prima utilizare, părul a dispărut. Pielea a rămas moale și fină la atingere!!! Am decis să mai aștept și să văd rezultatul complet înainte să scriu despre această experiență pe blogul meu. Așa a trecut aproape o lună și părul nici nu a început să crească!
Acum sunt pe deplin pregătita pentru vară! Acum îmi pot permite să mă îmbrac în cele mai sexy costume de baie fără nici o jenă!
Sunt foarte încântată de acest set. Odată cu asta am înțeles că una din problemele pe care le avem este, că noi nu înțelegem un lucru, lucrurile cele mai simple ne sunt ineficiente. Un exemplu mai complex sunt procedurile cosmetice costisitoare – care garanteaza eficiența. Dar asta nu este chiar așa. Dezgustătoarea “vegetație” poate fi înlăturată mult mai simplu, mai rapid și într-un mod mai ieftin și mai eficient. Testat! Testat!
Cine este interesat – comanda a fost făcută de pe acest site. Este singura firmă din România certificată să vândă "Fito Depilation". Ce ține de livrare, coletul se livrează prin courier, plata făcându-se ramburs!
Prețul pentru "Fito Depilation" este acum redus, așa că grăbiți-vă să faceți comanda!
Ei bine, sper că această informație v-a fost de ajutor și că în sfârșit veți obține rezultatele mult așteptate, picioare frumoase, o piele fină și catifelată, iar partea bună este că setul poate fi folosit și pentru zona inghinală! Multă Baftă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu