miercuri, 29 iunie 2016

Este POSIBIL sa iti schimbi forma nasului de acasa

Salut, numele meu este Andrei Mikhailov si sunt seful sectiei de chirurgie plastica intr-o clinica faimoasa din Moscova.
Am o experienta de peste 15 ani in domeniul chirirgiei plastic. In fiecare an fac sute de operatii pentru care clientii sunt dispusi sa plateasca multi bani. Din pacate, multi dintre ei nu sunt constienti ca in 80% dintre cazuri o operatie chirurgicala nu este necesara! In ziua de astazi medicina moderna ne permite sa corectam orice defecte in aspectul nostru fizic fara ajutorul operatiilor plastice.
Operatia plastica este o metoda de transformare rapida, scumpa si extrem de periculoasa. Scopul sau original era sa ajute oamenii cu defecte din nastere sau cu deformari survenite in urma unor accidente.
DAR... DOCTORII au facut din ea o afacere incredibil de profitabila prin realizarea de operatii fara indicatii, la simpla cerere a clientului. Aceasta poate avea rezultate incredibil de negative:
Metoda:Operatie plastica.
Rezultate:Rele.
Industria frumusetii ascunde multe dintre metodele non-chirurgicale de corectie a aspectului fizic si astazi vom vorbi despre unul dintre ele.
Acum sase luni am fost abodat de catre un pacient care isi dorea o operatie de rinoplastie, mai exact sa isi schimbe forma nasului. era o fata de vreo 20 (!) de ani, foarte frumoasa. Ea insa credea ca are un nas imens, cu denivelari. Cand am intrebat-o de ce considera nasul ei ca fiind "urat," ea mi-a spus: "Este la moda acum sa ai un nas cat mai mic".
Ca specialist, i-am spus ca forma nasului ei este perfecta din punct de vedere anatomic si ca operatie n-ar face decat sa inrautateasca situati . Dar cum ii pot eu dovedi unei personae ca actiunile lui/ei nu sunt corecte? Exact- este imposibil.
Atunci am hotarat sa ii ofer oalternativa – sa isi corecteze in mod subtil hen I decided to varful si podul nasului prin folosire Rhino-Correct..

Ce este Rhino-Correct?

Aceste este un plasture special, ce ajuta la schimbarea formei nasului fara a avea nevoie de operatie estetica. Este versatil si are o gama larga de beneficii, incluzand:
- ingustarea formei nasului
- reducerea lungimii acestuia
- inlaturarea denivelarilor
- corectarea varfului nasului
- schimbarea formei lateralelor nasului
- restaurarea simetriei
Cu folosirea Rhino-Correct rezultatele pot fi obtinute in 2-4 luni fara impact traumati sau durere.
Expertii au recunoscut Rhino-Correct ca pe o alternativ eficienta 100% pentru operatiile estetice, luand in considerare faptul ca este de 10 ori mai ieftin si complet inofensiv. Dar, dupa cum vedeti, folosirea ei nu va aduce industriei profituri atat de mari precum operatia de rinoplastie. Asadar, informatiile privind acesti plasturi sunt ascunse cu grija.
Pacienta mea a tratat initial cu scpticism Rhino-Correct, dar am convins-o ca rezultatul ii va indeplini toate asteptarile. Si nu va fi nicio nevoie sa va faceti grija in privinta sanatatii sau sa cheltuiti sume mari de bani.
I-am spus in detaliu cum sa foloseasca Rhino-Correct pentru a obtine rezultatele dorite si am programat-o pentru un control dupa trei luni.
Acesta este efectul pe care l-a dobandit intr-o perioada de timp relativ scurta:
Diferenta dintre inainte si dupa este colosala. Nu sunt sigura ca operatia chirurgicala ar fi avut un efect mai bun: nasul pacientului a devenit mult mai drept, denivelarea aproape a disparut si prin corectarea formei varfului nasului acesta a inceput sa arate mai frumos si elegant. Si toate aceste rezultate au fost obtinute:
Fara operatii Fara durere, vanatai sau umflaturi Fara terapie post-operatorie scumpa.
Ca un doctor cu experienta, care are mare grija de sanatatea pacientilor sai, I recomand acest plasture tuturor celor care isi doresc sa isi schimbe sau sa isi imbunatateasca forma nasului. Fara efort, costuri nenecesare sau probleme cu sanatatea. Astazi este singura alterativa pentru operatiile plastic si este mult superioara in eficacitate.
NOTA: Rhino-Correct poate fi comandata de pe un website dedicat.

Vizitati website-ul


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu