marți, 28 iunie 2016

Uraaa! M-am lasat de fumat in doar 2 zile!

Uraaa! M-am lasat de fumat in doar 2 zile!

Buna! Sunt iarasi eu, Ioan !De aceasta data vreau sa va impartasesc succesul meu legat de renuntarea la fumat!
Va aduceti aminte, cam un an in urma, scriam ca vreau sa ma las de fumat si caut un sfat cum sa fac acest lucru?
Deci, am incercat toate tigarile voastre electronice, pastile, hipnoza, carti de genul Allen Carr, Shichko, etc. TOTUL E O TAMPENIE. Nu functioneaza. Imediat te trage la fumat.Inutil.

Salvarea a fost gasita in mod spontan!

Dupa cateva tentative esuate, am continuat sa fumez. Si iata ca, nu demult am vazut intamplator blogul unui tanar, care a reusit sa se lase de fumat cu ajutorul unor magneti Zerosmoke si am cercetat minutios aceasta metoda.
Acest dispozitiv e alcatuit din doi biomagneti placati cu aur, care actioneaza asupra punctului reflexogen special al urechii, ce raspunde de controlul dorintei de a fuma. E la fel ca acupunctura, doar ca fara ace.
In principiu , fixezi doi biomagneti pe partea din fata a urechii si pe cea din spate. Timpul de folosire e de 24 de ore, iar dorinta de a fuma DISPARE PENTRU TOTDEAUNA! INSTANTANEU!
Asta nu-i nici pe departe o metoda psihologica de genul celei promovate de catre Allen Carr, ci o actiune biologica reala asupra punctelor secrete ale urechii. Nici o clinica nu va folosi niciodata un astfel de tratament, intrucat asta ar duce la pierderea clientilor.Cred ca, toata lumea a inteles…

Dupa 40 de minute, mirosul de tigara devine insuportabil!

Deci, am folosit acesti magneti exact 2 zile si am simtit o REPULSIE reala fata de tigari. Practic imi provoaca greata! Este de nedescris! NU TE TENTEAZA DELOC SA FUMEZI! Au trecut deja mai bine de 2 luni, de cand am inceput sa folosesc magnetii si pana in prezent NU AM NICIO DORINTA DE A FUMA.
Sunt foarte fericit si recunoscator acestui dispozitiv, in sfarsit am scapat de mirosul ingrozitor din apartament, de respiratia urat mirositoare, degete si dinti ingalbeniti.
Daca cineva este interesat, exista un singur site, care comercializeaza magneti Zerosmoke licentiati- iata link-ul.


Pretul e foarte mic si este egal cu 10 pachete de tigari obisnuite, pe care le fumati intr-o saptamana.Iar acum comparati, ce este pentru Dvs mai important: o saptamana in care sa fumati sau o viata sanatoasa de acum incolo?;) Cred ca raspunsul este evident
Sa nu va fie frica sa comandati pe internet, oricum plata se efectueaza la livrare
ATENTIE!!!!
Informatie pentru toti cei care doresc sa renunte la fumat cu ajutorul Zerosmoke. Vreau sa subliniez actiunea sa eficienta, pe care deseori, nici chiar medicii, nu o pot oferi, chiar si pentru bani grei.
Al doilea aspect, cel mai important, apare repulsia fata de fumul de tigara, dispar durerile de cap (si dorinta de a mai fuma). Pe cuvantul meu de onoare!!!
Deja folosesc dispozitivul de o luna si jumatate si nu am tras niciun fum. Chiar nu simt nevoia. Am o respiratie placuta. Sunt fericit ca folosesc biomagnetii Zerosmoke si chiar le-am scris un e-mail de multumire vanzatorilor. Uite asa!!!Asa ca totul este veridic si fara riscul inselaciune. Un astfel de rezultat cu niste bani foarte putini! Nu va mai ganditi si comandati! Dupa care, va rog sa lasati comentarii. Dupa folosire astept feedback-ul Dvs.
P.S Iata ce am primit prin posta. Plata se efectueaza la livrare, la oficiu postal. Metoda este rapida si operativa, iar CEL MAI IMPORTANT fara riscul de a fi inselati!
Termen de garantie 1 an!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu