miercuri, 29 iunie 2016

Folosirea în exces a noului produs de slăbit poate provoca distrofie musculară

Folosirea în exces a noului produs de slăbit poate provoca distrofie musculară

29.06.2016
În goana după silueta perfectă, multe domnișoare continuă să slăbească foarte mult. Acum, acest lucru este mai simplu ca niciodată. Pe piața produselor de slăbit a apărut cel mai bun supliment natural de slăbit: CHOCOLATE SLIM . Medicii trag un semnal de alarmă!
Odată cu apariția pe piața românească a noului produs de slăbit, Chocolate Slim , s-a înregistrat o creștere a numărului celor care reușesc să slăbească brusc. În dorința de a slăbi cât mai rapid, unele femei au tendința de a depăși doza unică maximă admisă. Acest lucru se explică prin faptul că unele persoane au simțit personal inutilitatea altor suplimente, care aveau totuși un oarecare efect, consumate în cantități mari. Chocolate Slim reprezintă un adevărat distrugător al celulelor adipoase, dar trebuie administrat strict conform instrucțiunilor. Observând că încă din prima săptămână de administrare kilogramele în plus dispar și din dorința de a accelera procesul de slăbire, unele persoane măresc doza de administrare.
Toți cei care au încercat să slăbească utilizând Chocolate Slim au obținut un rezultat de minus 10 kg în doar o săptămână . Unii slăbeau chiar 15-22 kg în doar o lună! Dacă la început acest lucru îi bucura, după ceva timp, însă, au început să se îngrijoreze. Unele femei își pierdeau controlul asupra regimului alimentar, astfel încât, deși consumau alimente foarte bogate în calorii, nu reușeau să mai ia în greutate nici măcar un gram. Chiar dacă reveneau la regimul alimentar obișnuit, femeile continuau să slăbească.


Au fost intervievate mii de persoane care au reușit să slăbească mult și rapid, datorită concentratului pentru detoxifiere și slăbire Chocolate Slim. Nimeni nu s-a plâns de reacții adverse, precum stări de greață, vomă, amețeli.
Un laborator independent a efectuat propriul experiment și a ajuns la următoarea concluzie:
Chocolate Slim contribuie la pierderea în greutate și accelerarea proceselor metabolice cu 5%! Iată de ce femeile din întreaga lume au simțit efectul uimitor al concentratului de slăbire și tonifiere Chocolate Slim, iar unele și-au dorit atât de mult să slăbească, încât au depășit doza de administrare admisă!

De ce reușim să slăbim cu Chocolate Slim?

1. Boabe de cafea verde și cacao naturală – ingredientele principale din concentratul pentru slăbire Chocolate Slim, reduc apetitul, tonifică și îți dau un surplus de energie. De asemenea, cacao naturală elimină pofta de dulciuri și produce dopamină (hormonul fericirii). Aceste extracte accelerează arderea grăsimilor și îmbunătățesc sistemul imunitar pe parcursul curei. Substanțele nutritive sunt mult mai bine asimilate și alimentele se digeră rapid. Prin urmare, are loc nu doar arderea caloriilor consumate, rezultat posibil fără niciun efort fizic, ci și păstrarea tuturor microelementelor din produsele alimentare.
2. Chocolate Slim conține fructe Acai care conțin cianidină, o substanță care blochează dezvoltarea celulelor adipoase și mai ales reprezintă o sursă naturală de antioxidanți.
3. Chocolate Slim distruge țesutul adipos subcutanat, accelerează metabolismul, reduce senzația de foame, arde grăsimile de pe organele interne, elimină metalele grele din organism și are un efect PREBIOTIC.
Pentru o slăbire eficientă (de la 5 kg până la 10 kg într-o lună) și atingerea nivelului greutății optime, consumați Chocolate Slim dimineața, în locul micului dejun, folosind 250 ml de lapte, și 1- 2 linguri din mix pentru femei și 2-3 linguri pentru bărbați. Pentru rezultate optime, este recomandată o cură de o lună.
Sondajul efectuat a relevat faptul că toate femeile care au reușit să slăbească într-un termen scurt au depășit norma admisă de administrare și au consumat de 3 sau chiar de 5 ori mai mută cantitate din concentratul Chocolate Slim. Astfel, acestea au reușit să slăbească 7-12 kg în doar o săptămână . Observând rezultatul, multe dintre acestea au încercat să accelereze procesul de slăbire, ceea ce a provocat o scădere bruscă în greutate.
Institutul Național de Sănătate Publică avertizează: scăderea bruscă în greutate poate provoca probleme grave de sănătate!
Link-ul site-ului furnizorului oficial:
http://ro.chocoslim.pro/
Spre deosebire de alte suplimente alimentare, Chocolate Slim este un adevărat distrugător al celulelor adipoase, cu un indice de 97,8%. În goana după kilogramele în minus, există riscul ca unele persoane să depășească doza maximă de administrare. Atenție: nu trebuie să vă tenteze scăderea bruscă în greutate! Grăsimea din corp dispare treptat, fără a dăuna sănătății dumneavoastră. Dacă ați decis să comandați Chocolate Slim pentru a scăpa de kilogramele în plus, țineți minte că doza maximă este formată din 2 administrări în 24 de ore, indiferent de greutatea dumneavoastră!
Aveți grijă de sănătatea dumneavoastră!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu