joi, 16 februarie 2017

„Am trimis interpelări miniștrilor Sănătății și Afacerilor Interne legate de echipajul SMURD, de la Roman!”

„Am trimis interpelări miniștrilor Sănătății și Afacerilor Interne legate de echipajul SMURD, de la Roman!”

smurd la roman„Este binecunoscută tuturor necesitatea existenţei unui echipaj SMURD care să opereze zonal în colaborare cu Spitalul Municipal de Urgenţă – Roman. Deşi autorităţile locale şi-au îndeplinit toate obligaţiile administrative, Comisia Interministerială pentru Suport Tehnic a comunicat faptul că doar spitalele judeţene de urgenţă pot beneficia de acest serviciu.
În consecinţă, activitatea echipajului de Terapie Intensivă Mobilă de pe raza de deservire a SMU Roman a fost sistată începând cu data de 18 martie 2016.
Din acel moment şi până astăzi, indiferent de solicitările venite din partea autorităţilor locale, nu au mai fost întreprinse niciun fel de acţiuni din partea organelor abilitate pentru a fi remediată această stare de fapt.
Având în vedere această situaţie, am trimis personal, din postura de reprezentant în Camera Deputaţilor, atât către Ministrul Afacerilor Interne, cât şi către Ministrul Sănătăţii, interpelări scrise privind necesitatea de a fi reiniţiată, de urgenţă, activitatea serviciului de terapie intensivă mobilă pe raza de acoperire a Spitalului Municipal de Urgenţă Roman.
Am solicitat clarificări şi punctul de vedere al ministerelor implicate, pe trei paliere:
1. În ce măsură cei doi miniştri susţin necesitatea înfiinţării la Roman a unui punct de lucru UPU-SMURD?
2. Care este stadiul de lucru asupra legislaţiei necesare care să permită acest serviciu nu doar spitalelor judeţene?
3. Care este data la care va începe activitatea echipajului de Terapie Intensivă Mobilă la Roman?
Aştept răspunsul acestor ministere şi urgenta implicare în rezolvarea acestei deficienţe!”
Cele două interpelări sunt aici:
Comunicat de presă al deputatului PNL de Neamț Laurențiu Leoreanu
Romanul Financiar

Un comentariu:

  1. Iată contactul investitorilor Detalii de e-mail, _ lfdsloans@lemeridianfds.com Sau Whatsapp +1 989-394-3740 care m-au ajutat cu împrumut de 90.000,00 Euro pentru a-mi începe afacerea și sunt foarte recunoscător, a fost foarte greu pentru mine aici încercarea să fac un drum ca o mamă singură lucrurile nu au fost ușoare cu mine, dar cu ajutorul lui Le_Meridian mi-a pus zâmbetul pe față în timp ce mă uit la afacerea din ce în ce mai puternică și în expansiune. Știu că poate vă surprindeți de ce pun lucrurile așa aici, dar chiar trebuie să-mi exprim recunoștința, astfel încât oricine caută ajutor financiar sau să treacă de greutăți cu afaceri de acolo sau dorește să înceapă un proiect de afaceri poate să vadă acest lucru și să am speranța de a ieși din greutăți .. Mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere