luni, 6 februarie 2017

Ioan Țarălungă: „Vine primarul de la Gâdinți și acasă și îmi dă mâncare la pui, numai să mă duc!”

Ioan Țarălungă: „Vine primarul de la Gâdinți și acasă și îmi dă mâncare la pui, numai să mă duc!”

ioan taralunga vine primarul de la gadintiAfirmația care a surprins jurnaliștii prezenți dar și pe colegii săi, oameni de afaceri din Roman, a fost făcută de Ioan Țarălungă, managerul IZOTEROM Roman, la întâlnirea organizată de conducerea Primăriei Roman cu agenții economici din Roman.
Problemele descrise de Ioan Țarălungă s-au referit la taxele mari pe care firma sa le plătește în Roman și, în contrapartidă, nu câștigă licitații sau alte lucrări care să-i aducă bani în firmă. Din acest motiv, spune domnia sa, se gândește serios să mute firma la Gâdinți, ca exemplu, unde va fi foarte bine primit de conducerea primăriei din comună.
Dacă vreți să faceți ceva pentru mediul de afaceri, la Primăria Roman trebuie înființată o organizație sau un birou cu o persoană care să se ocupe de mediul de afaceri, o reprezentanță a oamenilor de afaceri din Roman.
Trebuie, pe urmă, făcut un plan de perspectivă, cu relaționarea între primărie și mediul de afaceri, cum ne-ar putea ajuta.
Puteți să faceți investiții și să ne întrebați și pe noi. Nu am fost niciodată întrebat de proiectele care se fac în Roman!
Vă rog să aveți în vedere pe cine primiți licitațiile pe care le faceți pentru diferite lucrări pentru că vin firme care oferă prețuri mici, câștigă și fac lucrări proaste.
Eu plătesc taxe și impozite în valoare de 100.000 de Euro, pe an, la Primăria Roman și nu am lucrat în municipiu nici de 3 lei. De ce să stau eu cu firma în Roman. Să știți că mă bate gândul să plec cu afacerea de aici.
Eu am niște pământ pe aici prin jur și îmi fac o hală de producție imediat.
Dacă mă duc, vine primarul de la Gâdinți și acasă și îmi dă mâncare și la pui, numai să mă duc”, a declarat Ioan Țarălungă, managerul IZOTEROM Roman.
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu