marți, 7 februarie 2017

„Președintele nu a făcut decât sa provoace discordie, parlamentarii PSD hotărând sa părăsească sala!”

„Președintele nu a făcut decât sa provoace discordie, parlamentarii PSD hotărând sa părăsească sala!”

presedintele a venit„Astazi in Parlamentul Romaniei s-a prezentat presedintele Iohannis. Am asteptat acest moment, cu destul de multa circumspectie, insa cu speranta de a asculta un mesaj matur si profund, care sa inspire la coeziune si unitate in societatea romaneasca. Din pacate cetateanul Werner Iohannis nu s-a inaltat la nivelul cerut de functia prezidentiala, si a venit cu un mesaj secesionist si acuzator, si fara a-si asuma propriul rolul de instigator si a indemna la liniste.
Datorita acestui mesaj taios, si prin refuzul sau vadit la dialog, presedintele nu a facut decat sa provoace discordie, parlamentarii PSD hotarand sa paraseasca sala pentru a nu fi partasi la o declaratie de razboi intre cele doua institutii democratice ale statului roman, Presedentia si Parlamentul.
Sper doar ca in continuare, Klaus Werner Iohannis sa dea dovada ca are maturitatea politica necesara functiei ocupate, sa lase orgoliul si luptele de putere deoparte, sa indemne la unitate si sa redevina presedintele tuturor romanilor!”
Declarație politică a senatorului PSD de Neamț Dan Manoliu
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu