miercuri, 8 februarie 2017

Investiții private în Roman: clinică medicală, unități de cazare, centru comercial și locuințe colective

Investiții private în Roman: clinică medicală, unități de cazare, centru comercial și locuințe colective

investii in romanPentru perioada următoare, este de așteptat ca în municipiul Roman să fie realizate noi investiții, obiective de interes general obiective medicale și de comerț.
Astfel, conform precizărilor Primăriei Roman, mai mulți oameni de afaceri au solicitat Certificate de Urbanism și Autorizații de Construire pentru obiective, în Roman.
Firma AUTOGRUP SRL a primit autorizație pentru construirea unui depozit și service auto, în strada N Bălcescu, nr. 28, investiție calculată la valoare de 985.950 lei.
Firma RDK INVEST SRL a primit autorizație pentru construirea, în str. Oituz, nr. 7, de locuințe colective cu spații comerciale la parter, investiție calculată la valoarea de 1.722.450 lei.
Dr. Răzvan Hotăranu a solicitat certificat de urbanism pentru construirea unei clinici medicale, pe str. Dumbrava Roșie, nr. 28, față în față cu Clinica IMC.
Firma NEMASE COMPROD SRL a solicitat certificat de urbanism pentru realizarea a 5 unități de cazare, pe str. Ștefan cel Mare, nr. 278.
Firma PRO DEVELOPMENT SRL a solicitat certificat de urbanism pentru construirea unui centru comercial, pe str. Sucedava, nr. 133 – 139.
Firma TOSCA SRL a solicitat certificat de urbanism pentru „consolidare, etajare, schimbare destinație centrală termică, în spații de laborator și birouri, la obiectivul situat pe str. Cuza Vodă, fără număr.
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu