miercuri, 8 februarie 2017

În Roman, un investitor intenționează să realizeze parcare etajată la Casa Afacerilor-BancPost

În Roman, un investitor intenționează să realizeze parcare etajată la Casa Afacerilor-BancPost

parcare etajata la tera center mall romanAdministrația romașcană anunța cu câțiva ani în urmă că există un proiect prin care o firmă de transport intern și internațional, din Roman, dorește să facă o mega autogară modernă, pe terenul amplasat între BancPost și Casa Afacerilor. Proiectul nu s-a mai realizat fiind „o căciulă” prea mare pentru posibilitățile firmei care a venit cu propunerea.
După acest eșec, Primăria Roman a lansat spre dezbatere un Plan Urbanistic Zonal de amenajare a unei clădiri multifuncționale și a unei parcări etajate.
Proiectul a fost divizat, în cele din urmă, investiția integrată fiind foarte mare ca și costuri.
Din toamna anului 2016, firma PRISTYL Roman a început lucrările pentru o clădire multifuncțională, cu intrare de pe strada Ștefan cel Mare, spațiul de parcare din spate, fiind liber.
De curând, un investitor privat și-a exprimat intenția să facă o parcare etajată, determinat de faptul că deține și obiectivul Tera Center Mall Roman.
Astfel, firma MARCEL TRADING SRL a solicitat în luna ianuarie, anul curent, Certificat de Urbanism pentru „Construire parcare etajată”, pe str. Ștefan cel Mare 178 bis.
Conform planului existent în PUZ-ul prezentat spre dezbatere de Primăria Roman, parcarea are o suprafață de 523,45 mp realizându-se 44 de locuri de parcare pentru autoturisme.
Certificatul de urbanism este un act oficial prin care oricine este informat despre regimul juridic, tehnic si economic al unor imobile, parcele, etc. si conditiile necesare in vederea realizarii unor investitii. Cu alte cuvinte certificatul de urbanism ne spune ce, cum si in ce conditii putem face o investitie (construire cladire, amplasare reclama, vanzare-cumparare, etc.).
Acesta este obligatoriu in cazul oricărei investiții (construire, demolare, amplasare in spațiul public, licitații etc). Pentru ca certificatul ne informează ce putem construi, care sunt restricțiile si care condițiile, acesta este necesar pentru a cunoaște de la început toate servituțile unei construcții, parcele sau alt obiectiv.
Romanul Financiar

Un comentariu:

  1. Iată contactul investitorilor Detalii de e-mail, _ lfdsloans@lemeridianfds.com Sau Whatsapp +1 989-394-3740 care m-au ajutat cu împrumut de 90.000,00 Euro pentru a-mi începe afacerea și sunt foarte recunoscător, a fost foarte greu pentru mine aici încercarea să fac un drum ca o mamă singură lucrurile nu au fost ușoare cu mine, dar cu ajutorul lui Le_Meridian mi-a pus zâmbetul pe față în timp ce mă uit la afacerea din ce în ce mai puternică și în expansiune. Știu că poate vă surprindeți de ce pun lucrurile așa aici, dar chiar trebuie să-mi exprim recunoștința, astfel încât oricine caută ajutor financiar sau să treacă de greutăți cu afaceri de acolo sau dorește să înceapă un proiect de afaceri poate să vadă acest lucru și să am speranța de a ieși din greutăți .. Mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere