vineri, 3 februarie 2017

Deputat Laurențiu Leoreanu: „Am cerut bani pentru Cinema Unirea și pentru canalizare, în cartierul Petru Rareș!”

Deputat Laurențiu Leoreanu: „Am cerut bani pentru Cinema Unirea și pentru canalizare, în cartierul Petru Rareș!”

am solicitat bani pentru cinema unirea„Finanțarea Centrului Cultural Unirea și fonduri pentru reabilitarea canalizării in cartierul Petru Rareș au facut obiectul amendamentelor initiate de mine, cu sprijinul colegilor parlamentari liberali din Neamț, la Legea bugetului de stat pentru anul 2017!
În contextul destul de fragil al realității politice și sociale din această perioadă, este vital ca activitatea parlamentara să-și urmeze cursul firesc, mai ales în condițiile în care trebuie deblocată buna funcționare legislativă și administrativă, atât la nivel național, cât și local.
Urmează o perioadă extrem de intensă în activitatea parlamentară, vizând conturarea finală a bugetului pentru anul 2017, moment în care întreaga mea energie este concentrată în încercarea de a atrage atenția asupra nevoilor punctuale ale comunității pe care o reprezint.
În aceste condiții, alături de colegii parlamentari din PNL, am propus două amendamente care vizează direct investiții necesare comunități locale din Roman, în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală, astfel:
9.267 mii lei pentru înființarea CENTRULUI CULTURAL UNIREA în Municipiul Roman, județul Neamț, prin reabilitarea fostului cinematograf Unirea și transformarea acestuia într-un centru cultural modern, funcțional, deservind concomitent și cele 28 de comune din zona metropolitană a orașului.
2.668 mii lei pentru realizarea proiectului “Canalizare menajeră și pluvială în cartierul Petru Rareș – străzile N. Balcescu, I.L. Caragiale, A. Iancu, Fd. Crișan – Municipiul Roman, Judet Neamț”.
Deasemenea, susțin activ, alături de colegii din PNL – Mugur Cozmanciuc si Eugen Țapu-Nazare - o serie de alte proiecte de maxim interes și urgență pentru comunitățile din județul Neamț – Gherăești, Tămășeni, Grințieș, Tazlău, Bicazu Ardelean, precum și alocarea a 100.000 mii lei, prin Programul de Modernizare a Drumurilor Naţionale în vederea finalizării modernizării DN 15 Bacău – Piatra Neamţ și a sumei de 10.000 mii lei pentru elaborarea studiilor de prefezabilitate, fezabilitate si alte studii, cu scopul iniţierii de lucrări efective la autostrada Iaşi –Tg Mureş.” – Deputat PNL de Neamț Laurențiu Leoreanu
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu