marți, 14 februarie 2017

Soluție inedită a primarului Micu și o surpriză pentru iubitorii de animale: expoziție de câini fără stăpân, în Parcul Roman

Soluție inedită a primarului Micu și o surpriză pentru iubitorii de animale: expoziție de câini fără stăpân, în Parcul Roman

catei fara stapan expozitieCa să rezolve două probleme la ordinea zilei, primarul municipiului Roman Lucian Micu vine cu o soluție inedită: realizarea unei expoziții de câini fără stăpân, în perioada primăvară – toamnă, în Parcul Municipal.
Șeful administrației romașcane dorește ca din adăpostul de câini fără stăpân, gestionat de LOCATO, să fie preluați cățeii doar prin metoda adopției, chiar dacă legea prevede ca după o perioadă, câinii să poată fi eutanasiați.
Ca soluție, Lucian Micu propune realizarea, în Parcul Municipal Roman, unui țarc special unde cățeii din adăpost să fie aduși iar romașcanii și nu numai să poată să-i vadă și să-i adopte.
„Încurajez adopția câinilor fără stăpân din adăpostul gestionat de Municipal LOCATO, de aceea, odată cu venirea sezonului cald, în țarcul din Parcul Municipal vom expune periodic exemplare de căței comunitari. Cățeii oferiți spre adopție sunt deparazitați, vaccinați și sterilizați și cred că pentru oricine dorește un animal de companie, acesta poate reprezenta o soluție. Pentru această campanie am cerut și ajutorul voluntarilor, al celor care doresc să se implice benevol, dar și al presei locale pentru mediatizarea demersurilor noastre”, a precizat Lucian Micu primarul municipiului Roman.
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu