luni, 11 septembrie 2017

Anunt surpriză. Cătălin Scărlătescu și Gina Pistol s-au căsătorit!

11 Sep 2017 - 11:46
Anunt surpriză. Cătălin Scărlătescu și Gina Pistol s-au căsătorit! Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie
Vezi galeria foto


Noul sezon al emisiunii culinare,,Chefi la cuțite” difuzată de Antena 1, ce are premiera azi 11 septembrie, de la ora 20:00, este presărat cu emoții, tensiune contra cronometru și decizii luate pe muchie de cuțit; însă nimeni nu s-ar fi așteptat ca pe platourile de filmare să bată clopotele de nuntă!
Chefii Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au fost nași la cea mai așteptată nuntă a momentului, chiar pe platourile de filmare ale sezonului cu numărul 4, iar mirii nimeni alții decât Chef Cătălin Scărlătescu și Gina Pistol. Nu este o noutate că relația dintre cei doi este una foarte strânsă, iar decizia frumoasei prezentatoare de a-și uni destinul cu cel al simpaticului bucătar depindea acum doar de un singur lucru: kilogramele în minus ale juratului. Se pare că acul cântarului i-a purtat noroc lui Chef Scărlătescu, care a spus un ,,DA”  cu zâmbetul pe buze,  în fața Ginei, a concurenților și a colegilor de echipă.
Încă de sezonul trecut, Gina Pistol a făcut o promisiune care a generat reacții spumoase, căci i-a asigurat pe cei din emisiune că are rochia de mireasă pregătită și tot ce așteaptă este ca burlacul din juriu să piardă în greutate. Dar de îndată ce Cătălin Scărlătescu și-a făcut apariția într-o formă fizică de invidiat, echipa de producție a decis că trebuie să planifice în detaliu cel mai spontan moment al filmărilor de la bootcamp. După ce s-au asigurat de ținuta miresei, au chemat un reprezentat al Primăriei București pentru baza legală și au făcut presiuni pentru ca ceilalți doi chefi să fie martorii nunții mult așteptate. Evident, Bontea și Dumitrescu au fost mai mult decât încântați, deoarece au încercat de nenumărate ori pe parcursul celorlalte sezoane să-l facă pe colegul de juriu să renunțe la burlăcie. Astfel, în timp ce chefii prezentau concurenților detaliile probei eliminatorii, Cătălin Scărlătescu a fost luat prin surprindere de desfășurarea…propriei nunți! Printre invitați s-au strecurat și admiratoarele înfocate ale simpaticului bucătar, ce au fost pe punctul de a interveni, dar s-au resemnat: ,,am pierdut o luptă, dar nu și războiul”, afirma una dintre concurente, ,,încă am un as în mânecă pentru a-l recuceri pe chef Scărlătescu!”.
Care a fost reacția lui Cătălin Scărlătescu, prins în mijlocul desfășurării marelui eveniment și ce jurăminte a pregătit Gina Pistol pentru cea mai așteptată nuntă, vedeți în această toamnă în noul sezon ,,Chefi la cuțite”, ce  va fi difuzat pe Antena 1, începând cu 11 septembrie, în fiecare luni și marți de la ora 20:00!
Citeşte mai multe despre:   Chefi la cuțite

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu