duminică, 17 septembrie 2017

Ferma ecologică de curcani – o inițiativă cu profit garantat

16 Sep 2017 - 15:38
Ferma ecologică de curcani – o inițiativă cu profit garantat


Carnea de curcan se află, potrivit specialiștilor, în topul celor mai sănătoase tipuri de carne, motiv pentru care aceasta a început să câştige din ce în ce mai mult teren şi pe piaţa românească.
Gustoasă, sațioasă și dietetică, carnea de curcan este o carne slabă, ce conține cea mai mică cantitate de grăsimi saturate sau colesterol dintre toate tipurile de carne, fiind bogată în proteine bune și săracă în calorii. În plus, aminoacizii continuți de carnea de curcan sunt necesari pentru celulele T, un tip de celule ale sistemului imunitar care omoară celulele canceroase.
Aspectele calitative ale cărnii de curcan, precum și rentabilitatea creșterii acestei păsări pentru consum, au determinat din ce în ce mai mulți fermieri să-și investească banii în crescătorii ecologice de curcani, iar rezultatele au demonstrat că această afacere este cu adevărat una de succes.
Deşi investiţiile într-o fermă ecologică de curcani sunt mai mari decât cele dintr-o crescătorie de pui, creşterea acestor păsări este o inițiativă care aduce profit într-un timp relativ scurt, mai ales datorită faptului că pe acest segment concurenţa nu este încă atât de accentuată.
Pași necesari pentru înființarea unei ferme ecologice de curcani
1. Obținerea certificatelor sanitar-veterinare
Primul pas, după înregistrarea business-ului la organele fiscale, este obţinerea certificatelor de validare de la serviciul veterinar. Obţinerea produselor şi a beneficiilor din ferma ecologică de curcani trebuie urmărită abia după stabilirea cu precizie a cadrului legal de dezvoltare a unei astfel de afaceri.
.............................
Citește mai departe AICI
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu