duminică, 17 septembrie 2017

Cum arată iubita lui Wladimir Klitschko, unul dintre cei mai apreciați boxeri din lume

La prima vedere, par un cuplu cel puțin interesant: el este de-a dreptul masiv (are 1,98 m și cântărește 109 kilograme), în timp ce ea este minionă (are doar 1,53 m înălțime și un trup firav). Cu toate acestea, formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă.
Citește și – Ce frumoasă este cea de-a doua soție a lui Gică Hagi! Uite cât de fericiți sunt împreună!
Este vorba despre perechea Hayden Panettiere – Wladimir Klitschko. Actrița în vârstă de 27 de ani și boxeurul de origine ucraineană, care are 41 de ani, au o relație fericită și sunt părinții unei fetițe în vârstă de de trei ani.
Klitschko și Hayden Panettiere sunt împreună din 2009, însă în 2011 s-au despărțit, dar s-au împăcat doi ani mai târziu, când s-au logodit și au anunțat că vor deveni părinți.
Wladimir Klitschko este un boxer de origine ucraineană, multuplu campion mondial la categoria grea (IBF, WBO și IBO).
La rândul ei, Hayden Panettiere este o actriță americană cunoscută pentru rolurile sale din serialele „Guiding Light”, „Heroes” și „Nashville”. A jucat, de asemenea, alături de Julia Roberts, Willem Dafoe şi Emily Watson în filmul „Licurici în grădină/ Fireflies in the Garden”, de Dennis Lee, în „Mr. Gibb” şi în „Croazieră de neuitat/ Tiger Cruise”.
Descoperă, în galeria foto de mai sus, mai multe fotografii ale cuplului Hayden Panettiere – Wladimir Klitschko!
Citește și – Cum arată Nadia Comăneci nemachiată, la 55 de ani
Foto – Northfoto

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu