miercuri, 20 septembrie 2017

Q.E.D.! Malei, singur la proba scrisă şi ADMIS cu 89,9 puncte!

Q.E.D.! Malei, singur la proba scrisă şi ADMIS cu 89,9 puncte!


Nici dacă lucra Mama Omida la Vestea nu s-ar fi confirmat, la virgulă, ce anunţam încă de ieri: la concursul de azi pentru funcţia de şef al Poliţiei Locale Roman nu s-a mai prezentat Sorin Panaite, contracandidatul anunţat iniţial pentru Cristian Malei, căruia i s-a netezit astfel drumul spre câştigarea examenului. Informaţia cu Malei alergând şi câştigând de unul singur a fost confirmată azi, după proba scrisă, de romanulfinanciar.ro, site apropiat de administraţia romaşcană.
Astfel, Cristian Malei a obţinut 89,9 puncte la această probă scrisă (sună interesant aşa, cu zecimale, nu?) şi urmează proba de interviu unde numai naivii ar putea crede că s-ar mai putea întâmpla ceva care să dea peste cap scenariul anunţat de Vestea încă… de acum 2 luni (Sistemul Micu reașează căprăriile și la Poliția Locală: JOS CAZACU, SUS MALEI!)
<<Cristian Malei are 52 de ani și a ieșit la pensie din funcția de adjunct al Poliției Roman, la 1 iulie 2016. Cristian Malei a absolvit Liceul de Matematică-Fizică „Gheorghe Roşca Codreanu” din Bârlad, după care a urmat cursurile Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iaşi. A devenit poliţist în anul 1995>>, anunţă acelaşi site apropiat de Primăria Roman.
Reamintim că, încă de ieri, Vestea a anunţat că Sorin Panaite (şef Birou Ordine Publică Poliţia Locală) nu se va prezenta la concursul care oricum va fi câştigat de Malei, cunoscut de unii ca amic şi tovarăş de petreceri şi concedii cu actualul primar Lucian Micu (Felicitari, Cristian Malei! Şefia Poliţiei Roman adjudecată de amicul primarului, cu o zi înainte de concurs! Contracandidatul stă cuminte!)
D.V.

Distribuie acest articol:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu