sâmbătă, 9 septembrie 2017

Iulian Bulai: „Apel către politicieni. Nu participați la festivitățile de deschidere a anului școlar. Nu merităm să ținem discursuri sforăitoare!”

Iulian Bulai: „Apel către politicieni. Nu participați la festivitățile de deschidere a anului școlar. Nu merităm să ținem discursuri sforăitoare!”

deschidere an scolar iulian bulai„Apel către politicieni: parlamentari, primari, președinți de CJ.
S-a decis ca luni sa fie zi libera la Parlament, pentru ca parlamentarii sa fie prezenți la deschiderea anului școlar.
Fac un apel către toți politicienii din tara: Nu participați la festivitățile de deschidere a anului școlar. Nu meritam sa ținem discursuri sforăitoare despre a lua note bune, când mulți dintre noi au studii false, doctorate plagiate, iar infrastructura școlara lasă de dorit in multe unități de învățământ.
In Neamț avem 643 de unități de învățământ. Dintre acestea:
-      75 au grupul sanitar in curte
-      64 nu au autorizație sanitara.
Doar 94 de unități de învățământ au autorizații de securitate la incendii.
Aceste cifre mă fac sa cred ca orice prezenta a unui politician mai ales la școlile care au WC in curte si nu au autorizație de incendiu, este o palma data copiilor care merita ceva bun.
Faptul ca 549 de unități de învățământ nu au autorizație de securitate la incendiu este un lucru grav care ar putea duce la pierderea a mii de vieți in caz de incendiu.
Haideți mai degrabă sa lucram împreuna pentru a îmbunătăți aceste condiții in loc sa ocupam un spațiu de vizibilitate pe care nu îl meritam.” – deputat USR de Neamț Iulian Bulai
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu