miercuri, 20 septembrie 2017

REFRESH Roman s-a redeschis într-o nouă prezentare și cu o ofertă în premieră

REFRESH Roman s-a redeschis într-o nouă prezentare și cu o ofertă în premieră

refresh roman 4Știm ca barul a fost închis câteva zile pentru un „update”. Așadar, echipa Refresh a pus multe lucruri la punct și a făcut training intensiv in domeniul culinar.
Așadar ne putem bucura de câteva produse in premiera pentru orașul nostru si chiar premiera putem spune pentru județul Neamț. refresh roman 1
In meniul Refresh Roman găsim diferite tipuri de Sushi care merg foarte bine lângă un pahar de vin.
Acest meniu cuprinde tot ceva sănătos cum suntem obișnuiți, la baza fiind rulouri de orez special pentru sushi cu peste , avocado, castraveți si crema de brânză.
Tot în premiera pentru județul Neamț găsim prăjituri naturale din gama Premium precum Foret Noire, Ivory Pistacho, Rose și o gama de mousse-uri delicioase precum Panna Cotta, Fruit Mousse, Passion Mousse si Duo Mousse.
refresh roman 2Sandwich-uri proaspete cu carne afumata de rata, pui, pastrama de berbecuț, vita si porc sunt iar unicat cel puțin pentru Roman din cate știm.
După cum ne-am obișnuit, calitatea produselor se afla pe primul loc in obiectivul echipei din centrul Romanului. refresh roman 3
Cristian, managerul barului spune ca salariile angajaților si chiria spațiului sunt exact ca in alta tara occidentala, iar preturile produselor sunt ajustate corespunzător ca sa poată funcționa după toate normele europene în domeniul nostru de activitate.
Comunicat de presă REFRESH Roman
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu