miercuri, 20 septembrie 2017

Roman: S-a deschis un magazin cu produse de panificație coapte pe vatră. Produsele sunt realizate din rețete originale

Roman: S-a deschis un magazin cu produse de panificație coapte pe vatră. Produsele sunt realizate din rețete originale

francisc magazin 1În zona Pascal, așa cum este cunoscută de către romașcani, de astăzi, 20 septembrie, s-a deschis un magazin cu produse de panificație și patiserie coapte pe vatră și preparate din rețete originale.
Firma FRANCISC Prodcom Pildești, cea care a deschis magazinul, a fost înființată în anul 1994 și are ca obiect de activitate fabricarea pâinii, a produselor de patiserie și a prăjiturilor.francisc magazin 2
Ingredientele pentru producerea pâinii, a cozonacilor, plăcintelor, prăjiturilor sunt toate naturale 100%. Produsele sunt coapte pe vatră ceea ce le conferă un gust deosebit.
Firma s-a extins în ultimii trei ani prin derularea unor proiecte cu fonduri europene, în prezent fiind prezentă pe piețele din Piatra neamț, Roman și Pașcani.
francisc magazin 3Succesul acestei firme se datorează și salariaților care au fost calificați și pregătiți în cadrul unității. Produsele noastre au ajuns și peste granițele țării și s-au bucurat de o reală apreciere. Cu angajați de top pregătiți la nivel european și printr-un sistem eficient de producție şi distribuție oferim clienților noștri din toată țara și nu numai delicii de panificație, patiserie şi cozonaci de calitate superioară”, spun managerii firmei Marcelina Avadăni și Francisc Avădani.
Dacă ajungeți în zona Pascal, din Roman, nu ezitați să intrați în magazinul recent deschis și să achiziționați un produs de panificație produs de FRANCISC Prodcom. Mai multe detalii găsiți aici: http://www.deliciinicole.ro/
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu