duminică, 1 noiembrie 2015

EXCLUSIV Povestea cumplită a unui cuplu care a fost surprins în incendiul din Colectiv: un chitarist a murit ars de viu, iubita lui a scăpat ca prin minune

Alexandru și Raluca, doi tineri frumoși care se iubeau și împărtășeau aceeași pasiune pentru muzica rock s-au aflat aseară în clubul Colectiv.

Publicitate
De la o oră la alta apar informații despre identitatea victimelor tragediei de la clubul Colectiv, după ce în mediul virtual s-au împrăștiat mesaje de la prietenii acestora, care ar fi dat orice să afle că bănuielile lor nu vor fi confirmate.

Din păcate așa s-a întâmplat și în cazul unui chitarist din București, Alexandru, pe care prietenii îl alintau "Ciufulici". El se afla în Colectiv cu iubita lui, Raluca, însă băiatul a murit în incendiu, în vreme ce fata a supraviețuit, dar se află în stare gravă la Spitalul Bagdasar Arseni, după ce a suferit arsuri de gradul 2 și 3.

Incendiu la clubul Colectiv. Ce s-a întâmplat

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri seară, în jurul orei 23, în clubul Colectiv din Capitală. Bilanțul provizoriu este unul îngrozitor: 27 persoane decedate și alte 146 au suferit arsuri grave. Răniții au fost transportați la mai multe spitale din Capitală. Zeci de ambulanțe și echipaje SMURD și toate autospecialele ISU București-Ilfov au acordat ajutor la fața locului.
Incendiul ar fi izbucnit de la materialele pirotehnice pregătite pentru show. Flăcările de la artificii au cuprins un stâlp din club și s-au extins cu repeziciune de la buretele care antifona încăperea, din cauza spațiului mic și a materialelor din jurul scenei. Tavanul s-ar fi prăbușit peste tinerii aflați în club.
În clubul respectiv urma să aibă loc un concert al trupei Goodbye To Gravity, iar alături de aceasta urmau să urce pe scenă și artiști români.
Autoritățile au oferit mai multe numere de telefon de la care se pot afla amănunte despre persoanele rănite în incendiul din clubul Colectiv: 021/2069291, 021/3130605, 021/2069283, 021/2648704, 021/2648525, 021/2069375 și 021/3122547.

PRIMELE EXPLICAȚII despre CAUZELE INCENDIULUI din clubul Colectiv

Un martor spune că incendiul ar fi izbucnit de la materialele pirotehnice pregătite pentru show. Flăcările de la artificii au cuprins un stâlp din club și s-au extins cu repeziciune de la buretele care antifona încăperea, din cauza spațiului mic și a materialelor din jurul scenei. Tavanul s-ar fi prăbușit peste tinerii aflați în club.

Acesta este MOMENTUL ÎN CARE AU FOST APRINSE ARTIFICIILE care au provocat TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV. Imagini ÎNFIORĂTOARE

27 de persoane au murit și 146 au fost rănite în urma cele mai mari tragedii din România ultimelor decenii. Un incendiu a izbucnit în clubul Colectiv din Capitală, acolo unde urma un concert al îndrăgitei trupe Goodbye to Gravity.
Un martor spune că incendiul ar fi izbucnit de la materialele pirotehnice pregătite pentru show. Flăcările de la artificii au cuprins un stâlp din club și s-au extins cu repeziciune, în doar câteva zeci de secunde, de la buretele care antifona încăperea, din cauza spațiului mic și a materialelor din jurul scenei. Tavanul s-ar fi prăbușit peste tinerii aflați în club.
Un utilizator de Facebook a trimis o fotografie realizată în club exact în momentul în care se aprindeau artificiile care aveau să provoace tragedie uriașă.
0 comentarii
Articole similare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu