joi, 31 decembrie 2015

10 lucruri care ne plac la nativii zodiei Berbec

10 lucruri care ne plac la nativii zodiei Berbec

de Andreea Catrina, 25 Jun 2014 13:11
Începând de azi, vom porni într-o călătorie fascinantă prin lumea astrologiei. Începem cu prima zodie a horoscopului, Berbecul.
Iată ce ne place cel mai mult la aceşti nativi:
1. Sunt persoane independente. Nu au nevoie de nimeni şi de nimic pentru a-şi duce planurile la bun sfârşit. Se descurcă singuri în orice situaţie, pentru că sunt au toate calităţile necesare.
2. Sunt plini de entuziasm. Berbecii sunt unii dintre cei mai optimişti oameni şi au darul de a-i putea molipsi şi pe alţii cu entuziasmul şi bucuria lor.
3. Ştiu să-şi asume riscuri, dar se gândesc bine înainte la eventualele consecinţele ale acţiunilor lor.
4. Iubesc cu o intensitate nemaiîntâlnită la alte zodii.
5. Sunt curajoşi. Indiferent de situaţie, ei sunt cei care îi îmbărbătează pe ceilalţi în momentele de criză.
6. Sunt nonconformişti. Ei sunt cei care se abat de la regulile impuse şi îşi formulează singuri propriile reguli.
7. Pun pasiune în tot ceea ce fac. Berbecii sunt persoane foarte pasionale, atât în relaţiile de cuplu, cât şi în general.
8. Sunt făcuţi să fie lideri şi ştiu să conducă corect. Acesta este şi motivul pentru care sunt foarte apreciaţi de ceilalţi.
9. Sunt descurcăreţi. Pentru ei nu există situaţii fără ieşire. Întotdeauna ştiu să pună la cale strategii eficiente, care să îi ajute.
10. Le place să se distreze, dar cu măsură. Sunt oameni pe care te poţi baza atât la muncă, cât şi la distracţie. Dar pentru că sunt calculaţi, nu vor depăşi niciodată limitele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu