miercuri, 23 decembrie 2015

(P) Mesajele motivationale - elemente tot mai des intalnite in decorul locuintelor sau al birourilor -

Cu totii am auzit sau am citit in diverse carti sau pe interenet mesaje sau citate celebre care ne stimuleaza comportamentul si gandirea si ne motiveaza in activitatile pe care le intreprindem zilnic. Mesajele motivationale sub forma de stickere decorative devin din ce in ce mai cautate pentru decorarea peretilor din birouri sau din locuinte. Stickerele decorative sunt realizate din folie autocolanta, cu adeziv special pentru perete, sunt usor de aplicat si intretinut si se indeparteaza cu usurinta, fara a lasa urme de adeziv si fara a deteriora peretele.
 
In decorarea unei camere sau a unui birou, pe langa elementele uzuale si indispensabile de mobilier, avem tot timpul tendita sa decoram cumva si peretii, sa agatam un ceas mai interesant, un tablou, o oglinda sau o harta. Foarte interesante si foarte in trend sunt stickerele de perete. Daca nu aveti prea multa experienta in design-ul de interior si nici nu vreti sa cereti sfatul unui decorator de interioare, aplicand un sticker de perete cu mesaj motivational, nu veti da niciodata gres.
 
 
Puteti alege, de exemplu, celebrul citat al lui Steve Jobs "The only way to do great work is to love what you do". Este un mesaj care poate fi aplicat fara nicio problema atat la birou cat si acasa, in camera de lucru sau chiar in dormitor. Acest mesaj iti va motiva cu siguranta activitatea zilnica si iti va aminti tot timpul ca, daca faci cu placere ceea ce faci, vei reusi sa faci lucruri extraordinare in viata.
 
Puteti alege, de asemenea, un mesaj motivational special pentru peretii birourilor cu mai multi angajati. Mesajul contine elemente menite sa defineasca si sa stimuleze spiritul competitional dintr-un birou.

 
 

Puteti alege un alt mesaj interesant, care poate fi aplicat atat la birou cat si intr-o camera de lucru, si care transmite un puternic mesaj motivational, determinandu-te sa fii original si sa visezi la lucruri marete, pe care le poti infaptui prin fortele proprii si prin originalitate.
 
Sau, daca detineti un salon de infrumusetare sau un magazin de haine, puteti alege citate celebre ale unor mari personaje, care au creat istorie in lumea filmului sau a modei.
 
  

Acestea si multe alte mesaje poti fi gasite pe site-ul www.stickero.ro iar daca nu gasiti mesajul pe care il doriti, puteti solicita crearea propriului mesaj, furnizand textul care sa fie continut in mesaj. De asemenea, daca aveti o viziune proprie asupra formei mesajului, puteti furniza indicatii si eventual fontul care sa fie folosit si veti primi un sticker personalizat cu mesaj exact asa cum vi-l imaginati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu