duminică, 27 decembrie 2015

Ceai cu cocaina, vandut de ani de zile in Italia fara ca nimeni sa stie

Ceai cu cocaina, vandut de ani de zile in Italia fara ca nimeni sa stie

de Alexandra Sandru
Sambata, 26 Decembrie 2015, ora 10:57
   
Ceai cu cocaina, vandut de ani de zile in Italia fara ca nimeni sa stieFoto: Captura Youtube/Frank gonzalez campos
Un ceai ce continea cocaina a fost vandut ani de zile intr-un magazin din Italia.
Descoperirea a fost facuta dupa ce un sofer de autobuz din Genova, in varsta de 38 de ani, a facut analize de rutina si rezultatele au iesit pozitive pentru substanta.

Soferul, identificat drept Roberto, a contestat analizele si a spus ca singura explicatie ar fi ca a baut cu o zi inainte de a-i fi luat sange o cana de ceai "delisse alla coca", informeaza The Independent.

Doctorul i-a cerut sa aduca ceaiul dupa ce soferul i-a povestit ca de indata ce l-a baut s-a simtit mult mai energic si alert la volan.

Dupa ce a baut o cana, doctorul si-a facut analizele si rezultatul a fost identic cu al lui Roberto.

Autoritatile au fost informate si au inceput o ancheta la magazinul care vindea produsul. Politistii au descoperit ca proprietarul magazinului avea toate documentele in ordine si cumpara de ani buni ceaiul de la un angrosist peruvian cu sediul la Milano.

Politia a confiscat ceaiul si testele au relevat ca acesta contine cantitati mici de cocaina. In Peru, ceaiul pe baza de cocaina este consumat de mii de ani.

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu