sâmbătă, 26 decembrie 2015

Cadouri de la «Moş» CNADNR: 100.000 de amenzi de Anul Nou!

100.000 de şoferi au început să primească acasă, în plicuri, amenzi de câte 130 de lei pentru fiecare trecere pe podul Feteşti neplătită prin SMS. Sunt sancţionaţi chiar şi unii care au plătit.

  • În vară, CNADNR a dat drumul plăţilor electronice la Feteşti, iar în iarnă le-a amendat
Publicitate
Pentru a nu mai apărea ambuteiaje la punctele de taxare a podului Feteşti, CNADNR s-a gândit în vară să aplice şi varianta de plată electronică.
Cu un simplu SMS trimis la numărul 7577, spuneau atunci drumarii, poţi efectua plata tarifului electronic pentru o singură trecere, pentru cele patru categorii de vehicule. Apoi au eliberat porţile de taxare.
Ce să vezi? Mulţi au trecut fără să plătească… Unii nu or fi ştiut despre ce este vorba, alţii or fi crezut că vor scăpa nevăzuţi, alţii or fi uitat, pur şi simplu. În fine, exact în ajun de Sărbători, CNADNR a început să trimită plicuri cu amenzi de câte 130 de lei celor 100.000 de şoferi pe care compania i-a depistat că ar fi trecut fraudulos podul.
Ciudat este faptul că au început să vină amenzi inclusiv la cei care au achitat prin SMS. În aceste cazuri, cei care mai au dovada plăţii trebuie să conteste amenda în termen legal, adică 15 zile de la primirea plicului, indiferent cât de nervoşi ar fi că li se strică Sărbătorile cu asemenea încurcături.
În caz contrar vor trebui să plătească amenda peste taxa pe care au plătit-o deja. Desigur, sancţiunea poate fi plătită la jumătate în 24 de ore de la primirea plicului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu