miercuri, 23 decembrie 2015

(P) Brandul RiBOX este in continua crestere: Afla cum se prezinta unul dintre cei mai mari furnizori de ambalaje si decoratiuni de cadouri din Romania!

23 Dec 2015 - 14:47
Brand-ul RiBOX s-a infiintat in 2007 avand ca obiectiv central ajungerea in topul furnizorilor de ambalaje si decoratiuni de inalta calitate pentru piata cadourilor din Romania. De la infiintare si pana in prezent brand-ul a avut parte de o crestere economica substantiala. Oferind o gama variata de produse atractive si calitative, RiBOX a crescut mult si la nivel de awareness. In 2015, RiBOX revine in ochii publicului larg cu un look nou. Magazinul online a avut parte de un rebranding, lansandu-se pe platforma ContentSpeed.

Decoratiuni de cadouri de inalta calitate
RiBOX pune la dispozitia clientilor diferite solutii atractive de ambalare si decorare pentru cadoul dorit. Indiferent de sezon sau de ocazie, RiBOX reprezinta solutia in materie de “cum trebuie sa arate cel mai bine un cadou”. Fie ca este vorba de sarbatorile de Craciun sau cele Pascale, fie ca este vorba de nunti, botezuri sau aniversari, la RiBOX clientii gasesc tot ce au nevoie pentru a crea un cadou de neuitat.

Gama variata de produse cuprinde:
Cutii cadouri – O varietate de cutii de cadouri, cutii speciale pentru vin si sampanie, cutii pentru produse de patiserie/cofetarie, cutii depozitare sau rotunde asteapta sa faca parte dintr-un cadou exceptional.

Accesorii - Decor pentru cosuri cadou, diverse sortimente de hartie de matase, panglici decorative, pungi de cadouri, folii, flori decorative si funde superbe cu care clientii isi pot personaliza cadoul.



Cosuri pentru cadouri – Oferta RiBOX cuprinde o multitudine de cosuri pentru cadouri, adaptate in functie de ocazie.
Marturii nunta si botez – Marturii superbe destinate nuntilor, botezurilor sunt prezente in oferta RiBOX.

Produse Gourmet si Vinuri – RiBOX pune la dispozitia clientilor o gama highclass de produse gourmet si vinuri de inalta calitate cu care isi pot asezona cadoul.



RiBOX – Prezenta constanta la Targurile internationale de Cadouri
Fiind un business modern, RiBOX sunt mereu in contact cu ce se intampla la nivel mondial in ceea ce priveste piata Cadourilor. Prin prezenta la targuri internationale au acces la noile trenduri europene in materie de cadouri, produse alimentare sau design alimentar. In 2015 au fost prezenti la Milano, in cadrul Targului Tuttofood, iar in anii precedenti au bifat aproape toate editiile ChristmasWorld.

De-a lungul timpului, RiBOX a primit o multitudine de certificari din partea unor entitati recunoscute international din domeniu, precum Dolceamaro sau Scotton.

In esenta RiBOX este un brand romanesc de succes. Orientat catre client, RiBOX, ii ofera acestuia oportunitatea de a darui cele mai frumoase cadouri personalizate. Ofera produse de calitate, la preturi avantajoase, dar totodata ofera o experienta placuta. Clientii sunt asteptati si in showroom-ul RiBOX unde pot crea cadouri elegante.

Ribox este despre cadouri din 2007 si va continua sa fie mult timp de-acum incolo!
Descopera lumea RiBOX.
 
Citeşte mai multe despre:   RiBOX

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu