vineri, 25 decembrie 2015

Cel mai TARE TEST! Deschide una dintre FERESTRE şi află care este cea mai mare TEMERE a ta

Cel mai TARE TEST! Deschide una dintre FERESTRE şi află care este cea mai mare TEMERE a ta

Alege una dintre imaginile de mai sus şi vei afla totul despre personalitatea ta. Acesta este cel mai interesant test pe care l-ai făcut până acum.
Dacă ai ales să deschizi prima fereastră, eşti o persoană foarte caldă, însă nu îţi place să se profite de bunătatea ta! Eşti o persoană căreia îi place să îi ajute pe semenii săi însă nu accepţi sub nicio formă ca cineva să abuzeze de încrederea şi bunătatea ta. Cea mai mare temere în viaţă este tocmai aceasta, potrivit observator.tv.
Dacă ai ales cea de-a doua imagine înseamnă că eşti o persoană rece, dar doar la suprafaţă. Unii spun că nu ai suflet deloc, alţii sunt speriaţi de privirea ta criminală. Totul este o mască şi tu ştii cel mai bine asta. Te protejezi de orice eveniment ce ţi-ar putea da peste cap viaţa. În interiorul tău, eşti o persoană caldă şi iubitoare.
Ce spune despre tine dacă ai ales să deschizi cea de-a treia fereastră? Ei bine, se pare că vrei să fii cel mai bun însă eşti împiedicat de complexe. Eşti atras de lucrurile superficiale şi pozezi foarte mult în societate. Lupţi pentru a-ţi construi un propriu eu, unul fals, dar care să corespundă cu imaginea pe care vrei s-o laşi în urma despre tine.
Foto: Observator.tv
Coordonatorul SMURD Bihor, Hadrian Borcea, a confirmat, miercuri seară, problemele dintre președintele Klaus Iohannis și secretarul de stat Raed Arafat. 
Încă de luni, 21 decembrie, au apărut semnale că președintele Klaus Iohannis vrea demiterea secretarului de stat din MAI, Raed Arafat. Ipoteza a venit ca urmare a neinvitării lui Raed Arafat la ceremonia de la Palatul Cotroceni, acolo unde au fost invitați răniții și salvatorii de la club Colectiv. Marele absent a fost Raed Arafat. 

Klaus Iohannis vrea schimbarea lui Raed Arafat

UPU, SMURD și Ambulanța către Iohannis și Cioloș: E un moment critic

DCNEWS a publicat astăzi o scrisoare comună semnată de SMURD, Ambulanță și UPU, adresată președintelui Klaus Iohannis și premierului Dacian Cioloș. Val Vâlcu a lansat un scenariu la Antena 3, în emisiunea "100 de minute" cu Alessandra Stoicescu, că scrisoarea vine ca urmare a neinvitării lui Raed Arafat și că ar fi un răspuns la un semnal dat de Cotroceni.
"Nu cred că e întâmplătoare luarea de poziție a SMURD-ului, a Ambulanței, a celor din UPU", a spus Val Vâlcu, la Antena 3. Jurnalistul consideră că scrisoarea are legătură cu faptul că Raed Arafat nu a fost invitat de președintele Klaus Iohannis la concertul de colinde susţinut de Corul Madrigal la Palatul Cotroceni, acolo unde au fost invitați salvatorii din club Colectiv. Val Vâlcu este de părere că scrisoarea transmisă de SMURD, UPU și Ambulanță este un răspuns la semnalul dat de Palatul Cotroceni. 
Detaliul din scrisoarea către SMURD
Însă, răspunsul dat de coordonatorul SMURD Bihor a venit ca o bombă: scrisoarea către Klaus Iohannis a fost trimisă în 7-8 decembrie. Președintele a răspuns la apelul SMURD cu un posibil refuz prin neinvitarea lui Raed Arafat la ceremonia de la Palatul Cotroceni. 
Întrebat dacă acesta a fost declanșatorul, neinvitarea lui Raed Arafat la ceremonia dată pentru salvatorii și supraviețuitorii din Colectiv, Hadrian Borcea, coordonator SMURD Bihor, a răspuns: "Adevărul este că nu, este o coincidență extraordinară, dar acest document s-a născut în 5-6 decembrie, în urma unei întâlniri și a fost transmis Președinției și Guvernului în 7-8 decembrie. N-am intenționat să fie o scrisoare deschisă, ci una către conducerea statului. A ajuns la dvs și nu pot decât să mă bucur mai ales după evenimentul menționat de domnul Vâlcu". 
- See more at: http://www.dcnews.ro/confirmare-din-smurd-probleme-intre-klaus-iohannis-i-raed-arafat_493214.html#sthash.RSUaHzdY.dpuf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu