duminică, 27 decembrie 2015

Horoscop 2016! Află de la astrologul Libertăţii cum îţi va merge anul viitor în dragoste şi în carieră, dar şi cum vei sta cu sănătatea şi cu banii

Află de la astrologul Libertăţii cum îţi va merge anul viitor în dragoste şi în carieră, dar şi cum vei sta cu sănătatea şi cu banii.

BERBEC

DRAGOSTE: Până la vară, dorinţele şi poftele de orice fel te pot duce la decizii regretabile, dacă nu vei învăţa să le controlezi. Toamna vine cu şansa unei noi relaţii sau a înnoirii celei în care eşti implicat(ă) de câţiva ani încoace.
CARIERĂ: Se poate contura o soluţie, în prima jumătate a anului, pe care să o pui în practică în a doua parte, cu oameni care îţi vor deveni parteneri de încredere. 2016 este un an excelent pentru a-ţi relua studiile, a le finaliza sau a trece la următoarea etapă: pregătirea pentru un viitor progres profesional.
SĂNĂTATE: Ai parte de sprijin pentru a te reface, cel puţin la nivel fizic, până spre toamnă. Cuvântul-cheie pentru a-ţi recupera sănătatea este moderaţie - în toate, dar mai ales în alimentaţie. Stresul relaţional se poate reflecta negativ asupra stării tale generale şi a puterii organismului de a se regenera.
BANI: Chiar în primele zile ale anului debutează un interval destul de lung în care obţinerea resurselor de orice fel va deveni principala ta motivaţie. Există riscul unor exagerări, abuzuri care încalcă drepturile cuiva la un bun comun. Din mai încolo este indicat să te fereşti de orice fel de combinaţie financiară, oricât de profitabilă ţi s-ar părea, în special de împrumuturi.

TAUR

DRAGOSTE: Prima jumătate a anului este favorabilă pentru a începe o nouă poveste de dragoste, dar şi pentru căsătorie - una decisă cam rapid, sub impulsul momentului şi, din acest motiv, cu multe îndoieli ulterioare. Relaţiile de cuplu care au un trecut pot fi serios puse la încercare până în august, din cauza unor explozii temperamentale.
CARIERĂ: Până la vară vei avea multe de schimbat în acest domeniu, mai ales în felul în care relaţionezi cu colegii sau asociaţii, pe baza a ceea ce observi că nu merge aşa cum ţi-ai dori. Vei încerca să forţezi mâna unor parteneri puternici, pentru a pune bazele unor noi proiecte, dar tocmai acesta poate fi motivul unor eşecuri.
SĂNĂTATE: Este un domeniu complicat, care ţi-a dat destule bătăi de cap în ultimii ani. Această tendinţă va continua, mai ales în prima jumătate a lui 2016, din cauza unor decizii pe care le-ai luat recent. Toamna vine cu şansa unor îmbunătăţiri.
BANI: Se anunţă restricţii din mai multe direcţii, din cauza unor cheltuieli insuficient gândite sau a risipei. Va trebui să începi să lucrezi la un proiect personal care să-ţi aducă venituri suplimentare, pentru că nu te vei putea baza pe resursele partenerului de cuplu sau pe cele ale membrilor familiei.

GEMENI

DRAGOSTE: Vei parcurge mai multe etape, inclusiv modificarea statutului social, prin căsătorie, venirea unui copil sau o altă schimbare majoră. Până în iunie va trebui să fii foarte atent(ă) la tentaţii, să nu le laşi să-ţi strice relaţia. Toamna vine cu şansa unei relansări a vieţii sentimentale şi cu numeroase ocazii de a construi o poveste frumoasă.
CARIERĂ: Chiar în ianuarie debutează o perioadă de câteva luni de zbucium în plan profesional, care pot duce la schimbări importante. Sunt posibile modificări de statut, asupra cărora se va reveni la un moment dat. Este esenţial să fii pregătit(ă) să te adaptezi la schimbări.
SĂNĂTATE: Pe fondul agitaţiei din plan profesional, sunt posibile la fel de multe dezechilibre în planul sănătăţii şi bine ar fi să le previi, atât cât se poate, printr-un regim de viaţă echilibrat. Ai nevoie, până în august inclusiv, de putere interioară pentru a te păstra în limitele normalului cu sănătatea.
BANI: Sunt posibile mici remedieri ale unor dezechilibre apărute în ultimii ani în bugetul familiei. În prima parte a anului va trebui să investeşti mai mult în amenajarea casei, iar în partea a doua, să încerci să acoperi deficitul prin valorificarea unei pasiuni ce poate deveni meserie sau o ocupaţie secundară.

RAC

DRAGOSTE: Te aşteaptă câteva luni de activitate intensă, de schimbări spectaculoase şi evenimente asociate cu sfera sentimentală. Pericolele nu vor lipsi şi vor veni în special prin accentuarea dorinţelor proprii, care pot strica armonia din relaţiile cu cei dragi. Toamna va aduce mai multă diplomaţie şi şansa de a te stabiliza pe o direcţie clară în acest domeniu.
CARIERĂ: Se anunţă numeroase dificultăţi, presărate pe o perioadă lungă de timp, şi un ritm de lucru ce poate duce la epuizare. Se recomandă să acorzi o atenţie deosebită obligaţiilor asumate, pentru că orice abatere va fi sancţionată imediat.
SĂNĂTATE: Starea de sănătate poate fi afectată de stilul de viaţă pe care ţi-l impune aglomerarea sarcinilor profesionale. Tot anul te poţi confrunta cu o oboseală ciudată, care nu trece indiferent ce ai face şi care vine, în primul rând, din presiunea care apasă pe umerii tăi la serviciu.
BANI: E domeniul cel mai calm dintre toate, dar acest calm poate însemna inclusiv faptul că nu se anunţă schimbări, aşadar, nici progresul pe care ţi-l doreşti de mult. În partea a doua a anului sunt posibile cheltuieli majore legate de locuinţă, de amenajarea sau de reorganizarea ei. Până în iunie vei fi tentat(ă) să faci achiziţii peste posibilităţile tale reale.

LEU

DRAGOSTE: Te afli într-o perioadă esenţială pentru evoluţia viitoare a relaţiilor cu cei dragi, în care ar fi bine să dai dovadă de seriozitate şi de sinceritate maximă şi cu ei, şi cu tine în privinţa sentimentelor ce vă unesc. Până la vară va trebui să faci faţă ispitelor care îţi tot apar în cale şi te atrag departe de drumul cel drept.
CARIERĂ: Urmează un an la fel de dificil ca ultimii, dar puţin mai relaxat în anumite privinţe - de exemplu, în chestiunea cerinţelor care au fost de multe ori dificil de onorat. Vei avea mai multă libertate să te orientezi spre un alt domeniu sau alt departament şi să te pregăteşti, prin cursuri sau practică, pentru aceste schimbări.
SĂNĂTATE: Este posibil să te confrunţi cu probleme mai puţine şi mai uşor de rezolvat decât în 2015, iar impresia generală va fi că eşti într-o stare bună. Totuşi, va trebui să fii atent(ă) la anumite boli, care se pot transmite pe cale ereditară şi de care ai putea descoperi că suferi.
BANI: Beneficiezi de un context favorabil pentru a-ţi mări veniturile prin eforturi proprii, numai că trebuie să ştii că fiecare ban în plus vine cu o cerinţă, aceea de a-ţi depăşi limitele şi blocajele şi de a face performanţă. Eforturile îţi vor fi răsplătite - în anumite momente, chiar generos!

FECIOARĂ

DRAGOSTE: Sunt de aşteptat evenimente majore în cuplu, care pot varia de la o separare până la împăcări neaşteptate, pe baza redescoperirii unor sentimente uitate. Se recomandă să dai dovadă de realism şi de mai puţin spirit critic, ca să eviţi acumularea unor nemulţumiri ce pot exploda în orice moment.
CARIERĂ: Nu urmează transformări spectaculoase, ci e mai mult o perioadă de pregătire care va duce la folosirea unor calităţi latente, undeva în a doua parte a anului, pentru a trece la un alt statut. Este un an de retragere din zbuciumul căutării unui drum profesional potrivit. Te pregăteşti pentru viitor.
SĂNĂTATE: Acest domeniu este vizat de un tranzit important pe întregul parcurs al anului. Pot să apară unele probleme pe care doar le bănuiai. Pericolele pot veni prin consum nervos excesiv, alimentaţie dezechilibrată şi acumulare de kilograme.
BANI: Până spre vară va continua seria de ciudăţenii care ţi-au blocat multe planuri în ultima parte a lui 2015. Sunt posibile întârzieri, pierderi inexplicabile, rătăcirea unor sume de bani sau pagube provocate de persoane din jurul tău, cu sau fără intenţie. La toamnă va debuta o perioadă ceva mai bună în plan financiar, cu şansa de a-ţi creşte veniturile sau de a-ţi diversifica sursele de câştig.

BALANŢĂ

DRAGOSTE: Va slăbi, pentru scurt timp, încordarea care a erodat relaţia de cuplu în ultimii ani. Este o ocazie de care ar fi bine să te foloseşti pentru a reconstrui armonia pierdută. Din toamnă vei da dovadă de mai multă generozitate şi vei reuşi să colaborezi cu cei din jur aşa cum ţi-ai dorit. Relaţiile pot fi şubrezite de rutina cotidiană.
CARIERĂ: Încă un an de evoluţie, de progres lent, care corespunde aspiraţiilor mai recente. Sunt posibile şi evenimente contradictorii - pierderi urmate de un câştig mai mare sau invers. Principala problemă care va afecta relaţiile profesionale poate fi o plată prea mică pentru eforturile depuse sau chiar munca prestată fără răsplată.
SĂNĂTATE: În prima jumătate a anului te-ar putea necăji anumite afecţiuni cronice, care cer schimbări în stilul de viaţă, schimbări pe care nu vrei să le faci. În partea a doua te vei simţi mai bine, dar asta nu înseamnă că problemele au dispărut, doar că sunt ascunse de tonusul şi de dispoziţia mai bune.
BANI: Din primele zile ale lunii ianuarie va creşte dorinţa de câştig, ceea ce te poate duce la eforturi mai mari, dar şi la cheltuieli pe măsură. Din iunie va trebui să fii mai atent(ă) unde pui banii, cui îi dai şi cine trebuie să-ţi restituie anumite sume.

SCORPION

DRAGOSTE: Începi anul cu o dispoziţie excelentă, care te poate duce inclusiv la o nouă cucerire, urmată de alte câteva episoade aventuroase. Este important să clarifici aceste relaţii noi până la vară, ca să nu fii nevoit(ă) să dai prea multe explicaţii pentru deciziile pe care le vei lua. Sunt în pericol relaţiile stabile, din cauza “focului” din inimă, care nu se potoleşte cu nimic.
CARIERĂ: Planul profesional poate fi, în sfârşit, ceva mai calm, dar nu vor lipsi provocările şi nici piedicile. Este un an de construcţie a unui mecanism menit să te pună la adăpost, să-ţi asigure o anume stabilitate. În partea a doua a anului se pot rupe anumite asocieri, iar unii prieteni îşi vor arăta adevărata faţă.
SĂNĂTATE: Dacă te-ai ocupat de problemele apărute, nu vei avea parte de surprize. Din toamnă însă, se conturează un element nou, care poate contribui la agravarea unor boli cronice, pe un fond fragilizat de oboseală sau de consum excesiv. Sunt vizaţi mai ales rinichii.
BANI: Se anunţă modificări, în bine sau în rău, în acest domeniu, după cum ai ştiut să gestionezi situaţiile complicate de până acum. Vei dori să cheltuieşti mai mult, poate şi pe fondul unei mai mari dorinţe de aventuri amoroase sau ca să compensezi austeritatea autoimpusă până acum. Pot veni bani de la persoane aflate la distanţă, cu care eşti în relaţii bune, dar reci.

SĂGETĂTOR

DRAGOSTE: Este posibil să ai parte de ceva mai multă linişte, care îţi va prinde bine după agitaţia din ultimii ani. Se pot stabiliza anumite relaţii, iar asta îţi va permite să te ocupi de chestiuni esenţiale pentru destinul tău. Se poate vorbi despre schimbări, acolo unde acestea au fost dorite şi pregătite.
CARIERĂ: Este domeniul care te va solicita cel mai mult în noul an - până spre toamnă, cel puţin. Se conturează un nou traseu profesional, o relansare spectaculoasă sau doar un progres, în cazurile în care s-a produs un salt important în 2015. Ţi se cere performanţă pentru a fi recunoscut(ă) ca o autoritate în domeniul în care activezi.
SĂNĂTATE: Sunt posibile necazuri chiar din primele zile ale anului, când vor începe să iasă la lumină anumite infecţii, de sezon sau nu, care au stat ascunse până acum. Vei avea de furcă destul de mult cu acestea, dar remedierea problemelor va duce la o sănătate mai bună şi la o vitalitate regăsită - poate nu la nivelul la care ai sperat, dar va fi bine.
BANI: Odată cu paşii importanţi înainte pe plan profesional vor veni şi mai mulţi bani, dar şi mai multe cheltuieli pentru imagine. Vei recupera ceva din ceea ce ai pierdut în ultimii ani, dar nu din aceleaşi direcţii şi poate nu de la aceleaşi persoane. 2016 este un an bun pentru veniturile obţinute din munca proprie.

CAPRICORN

DRAGOSTE: Relaţiile sentimentale pot fi afectate de intervenţiile nedorite ale unor persoane din grupul de prieteni sau de rude, care se amestecă nepermis în acest domeniu al vieţii tale. Războiul din familie se va mai domoli, dar, din păcate, este doar o etapă de retragere strategică din partea tuturor, nu finalul unui conflict ce durează deja de ceva timp.
CARIERĂ: Până la vară planează asupra ta pericolul scăderii capitalului de imagine şi al pierderii renumelui şi prestigiului, din cauza unor reacţii necontrolate, care ajung la urechile cui nu trebuie sau la prea multe urechi. La toamnă vei intra într-o nouă etapă de creştere în acest domeniu. Singura condiţie este să-ţi şi doreşti să creşti şi să nu te fereşti de eforturile necesare pentru asta.
SĂNĂTATE: Se poate vorbi despre un proces de şubrezire a sănătăţii, care lucrează încet, dar sigur, mai ales dacă nu ai dat importanţă avertismentelor lansate de propriul corp în 2015 şi nu ai luat măsuri. Se recomandă măsură în toate şi disciplină. Momentele de criză temperamentală te pot epuiza.
BANI: Acest domeniu se anunţă mai liniştit, cu creşteri rare şi scăderi la fel de puţine. Din toamnă însă, vei avea din nou ocazia de a progresa pe plan profesional şi de a câştiga pe măsura meritelor personale. Cheltuielile pot depăşi în mod constant posibilităţile reale.

VĂRSĂTOR

DRAGOSTE: Nu mai eşti la primire în relaţiile cu cei dragi, ai intrat într-o etapă mai lungă în care va trebui să înveţi, pas cu pas, să oferi, să apreciezi ceea ce ai primit sau încă primeşti. Vei învăţa foarte multe în noul an, în special din toamnă încolo, despre dragoste şi despre ceea ce poate însemna o creştere a calităţii relaţiilor.
CARIERĂ: Începi anul în forţă, cu o voinţă de zile mari şi cu dorinţa de a dărâma munţii din prima încercare. Problema e că nu vei putea menţine acest ritm şi pot apărea frustrările. Mai bine îţi dozezi, de la început, ambiţia şi priveşti cu detaşare situaţiile în care vrei să te implici. Din iunie se poate vorbi despre pericole la adresa imaginii, de lovituri nemeritate sau de schimbări nedorite.
SĂNĂTATE: Noul an poate fi puţin mai liniştit, simptomele care te-au pus pe gânduri se vor atenua, iar grijile tale se vor risipi. Totuşi, ar trebui să fii atent(ă) la ritmul de lucru pe care ţi-l vor impune noile proiecte profesionale, căci ai putea ajunge la epuizare.
BANI: Eşti încă în etapa în care înveţi să-ţi administrezi resursele proprii, iar partenerul de cuplu se poate dovedi, în cea mai mare parte a noului an, un aliat preţios în calea risipei de orice fel. Câştigurile se anunţă intermitente. Vei începe anul cu dorinţa de a câştiga mai mulţi bani, însă pentru a reuşi va trebui să cauţi alte surse de venit decât jobul principal.

PEŞTI

DRAGOSTE: Până la toamnă vei reuşi să clarifici multe probleme din cuplu, care va redeveni solid, sau vei pune bazele unei noi legături sentimentale.
CARIERĂ: Iată un domeniu care te-a pus pe jar în 2015 şi va continua să o facă pe parcursul întregului an 2016! Te maturizezi pe plan profesional, ocupi un loc binemeritat, conform calităţii muncii depuse. Acolo unde au fost neglijenţe vor apărea şi consecinţele. Trebuie să ştii că acum îţi construieşti viitorul pe termen lung.
SĂNĂTATE: Dacă nu ai trecut deja printr- o revoluţie alimentară, te poţi aştepta la aşa ceva în noul an. Eşti foarte bine protejat(ă) împotriva exceselor de orice fel, iar asta îţi oferă libertatea de a alege ce e mai bun pentru tine în privinţa stilului de viaţă. Vei observa schimbările benefice pe întreaga durată a anului şi vei avea motive să te feliciţi.
BANI: Fondul e benefic, chiar dacă traversezi din când în când câte un interval de furtună, când veniturile scad sau lipsesc, cu sau fără voia ta. Dacă nu ai schimbat nimic în atitudinea ta faţă de bani şi de cheltuieli, e un moment bun să începi. Până la finalul primăverii evită împrumuturile de orice fel, dar şi investiţiile dubioase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu