joi, 24 decembrie 2015

O nouă ordine a dat peste cap zodiile! Tu știi ce semn ești acum?

O nouă ordine a dat peste cap zodiile! Tu știi ce semn ești acum?

de Amelia Matei, 2 Oct 2015 18:01
Știi ce zodie ești conform noii orânduiri?
O nouă orânduire astrologică a scos de la ”naftalină” o zodie despre care nici nu știam că există: a 13-a. Este vorba despre Ofiucus, care reprezintă, de fapt o constelație și este acceptat ca semn zodiacal doar de o parte dintre astrologi.
Ofiucus înseamnă ”purtătorul de șarpe” și, așa cum îi spune numele, are ca simbol un bărbat care ține pe brațe o astfel de reptilă.
Parke Kunkle, specialist în astronomie, datorită mișcării Pământului, trasată în ultimii 3000 de ani, semnele zodiacale s-au schimbat. Asta înseamnă că este posibil ca și zodia noastră nu mai fie cea pe care o știam noi.
Nu e ceva care datează de ieri, de azi. Se întâmplă de mii de ani. Din cauza mișcării de precesie a Pământului și a modificării poziției Soarelui față de constelații, comparativ cu acum 3.000 de ani, și zodiile s-au modificat”, a explicat Parke Kunkle.
Ceea ce înseamnă că, în funcție de aceste constelații, zodile au făcut o mișcare către vest cu o lună. Așadar, cei care credeau că între 21 decembrie și 19 ianuarie sunt născuți sub semnul Capricornului, datorită acestor modificări, ei se află de fapt, în poziția Săgetătorului, pentru că Soarele stă în acest interval în poziția Săgetătorului. După cum bine știm, zodiile sunt determinate în funcție de constelația în care se găsește Soarele.
Așadar, conform noii ordini astronomice, a 13-a zodie este poziționată între Scorpion și Săgetător. Ceea ce înseamnă că, cei care au venit pe lume între 29 noiembrie și 17 decembrie se află sub semnul lui Oficus, pentru că aceasta este constelația în care trece Soarele în acest interval.

Care sunt caracteristicile persoanelor care se află sub acest semn astral

Persoanele născute sub semnul lui Ofiucus sunt considerate vindecătoare, curajoase, înțelepte, vesele. Pot deveni medici, buni lideri, constructori, persoane care au de-a face cu cazuri umanitare și pentru
Se spune că Ofiucus ar fi fost spiritul unui faimos înțelept, Imhotep, care ar fi trăit în Egipt în secolul 27 î.e.n. Era considerat jumătate zeu, jumătate om, pentru că se spunea despre el că avea puteri tămăduitoare. De fapt, el era un bun cunoscător al medicinei și al bolilor dintre cele mai grave. Faima a ajuns și în Grecia Antică, unde elenii s-au și grăbit să-l venereze. În mitologie a apărut o legendp conform căreia Zeus însuși i-ar fi păstrat lui Imhotep un loc pe cer, printre celelalte constelații, botezându-l Ofiucus – purtătorul de șerpi (la egipteni era simbolul tămăduirii, iar grecii i-au păstrat denumirea)
Așadar, priviți care este noua ordine a zodiacului, conform ultimelor modificări aduse de ce-a de-a 13-a zodie.
Capricorn: 20 ianuarie – 16 februarie
Vărsător: 16 februarie – 11 martie
Pești: 11 martie – 18 aprilie
Berbec: 18 aprilie – 13 mai
Taur: 13 mai – 21 iunie
Gemeni: 21 iunie – 20 iulie
Rac: 20 iulie – 10 august
Leu: 10 august – 16 septembrie
Fecioară: 16 septembrie – 30 octombrie
Balanță: 30 octombrie – 23 noiembrie
Scorpion: 23 noiembrie – 29 noiembrie
Ofiucus: 29 noiembrie – 17 decembrie
Săgetator: 17 decembrie – 20 ianuarie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu