vineri, 25 decembrie 2015

Adevăruri NEŞTIUTE despre EXECUŢIA lui Nicolae Ceauşescu VIDEO DOCUMENT

Adevăruri NEŞTIUTE despre EXECUŢIA lui Nicolae Ceauşescu VIDEO DOCUMENT

Publicat: (acum 3 ore) // Actualizat: (acum 3 ore) // Sursa: romaniatv.net
Pe 25 decembrie, în ziua de Crăciun, se împlinesc 26 de ani de la executarea lui Nicolae Ceauşescu şi a soţiei sale, Elena Ceauşescu. Unii îi comemorează, alţii îşi aduc aminte cu bucurie de ziua în care România a scăpat de sub dictatura celor doi. Unul dintre cei care a făcut parte din plutonul de execuţie a povestit, în exclusivitate pentru România TV, ce s-a întâmplat în ultimele clipe de viaţă ale dictatorului.
Adevăruri neştiute 25 de ani despre execuţia soţilor Ceauşescu sunt scoase la iveală de un membru al plutonului
Foto: Captură video
Nicolae Ceauşescu şi Elena Ceauşescu au fost judecaţi şi condamnaţi la moarte pe 25 decembrie 1989, la câteva zile de la izbucnirea Revoluţiei. Atunci România a scăpat de comunism, dar sunt voci care spun că omorârea celor doi în ziua de Crăciun a adus asupra ţării noastre un blestem care cu greu va fi îndepărtat. Alţii, care privesc problema fără să ţină cont de superstiţii, spun că, totuşi, cei doi nu au avut parte de o judecată dreaptă. Adevărurile istorice vor ieşi la iveală probabil peste mai mult timp, la 26 de ani de la evenimentele din decembrie mulţi întrebându-se, încă, dacă a fost sau nu a fost revoluţie.

25 DE ANI DE LA REVOLUŢIA DIN 1989. DEZVĂLUIRILE lui Ion Iliescu. De ce au fost EXECUTAŢII Ceauşeştii

Dorin Cârlan este ce care poate fi considerat "calaul Ceausestilor". Omul care a tras in Ceausescu in ziua de Craciun, în 1989, face marturii in exclusivitate despre ultimele clipe si suspine ale dictatorului.
Cum a privit Nicolae Ceasescu moartea in ochi si ce reactie absolut tulburatoare a avut cu cateva secunde inainate de a fi trimis in cer a povestit paraşutistul care spune că a fost cel care a tras focurile de armă care i-au ucis pe soţii Ceauşescu. Interviul document poate fi urmărit mai jos:
9 Comenteaza // Vezi comentarii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu