-E Crăciun! Este divin! Ne uităm pe geam afară...prin zăpadă Moşul zboară ? ...Ni se trage de la vin

-Bogăţie câtă vreţi, Sănătate pentru toţi, Iar la anul care vine Să va fie şi mai bine. Să va fie casa, casa Cu bucate noi pe masă Moş Crăciun cu sacul plin, Drumu-n viaţa cât mai lin.

-Fie că sărbătoarea Crăciunului să îţi umple sufletul de bucurie,să îţi aducă pace şi linişte în suflet,iar lumina lui minunată să îţi lumineze în continuare paşii în viaţa.CRĂCIUN FERICIT!

-"Vă doresc ca sărbătorile de iarnă să vă aducă sănătate şi fericire, împlinirea tuturor dorinţelor şi sănătate celor dragi. La mulţi ani!"

-"Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aduca linişte, căldura şi armonie în suflet. Crăciun fericit şi un An Nou plin de împliniri!"

-"Lumina sfântă venită în Ajun să vă aducă în suflet un veşnic Crăciun. Sărbători de vis alături de cei dragi!"

-"De sfintele Sărbători să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi, şi inima pentru speranţă, bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presarat cu împliniri."

-"Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie şi senin, prosperitate, veselie şi sănătate în anul ce vine! SĂRBĂTORI FERICITE!"

-"Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele şi vieţile cu bucurie,sănătate şi multă înţelepciune pentru anul care vine. LA MULŢI ANI !"

- Sarbatorile Craciunului si Anului Nou sa va aduca tot ce-i mai bun pe lume, multa iubire, fericire si prosperitate.

- Iti urez, tie si familiei tale, multa sanatate, fericire si MULT NOROC in viitor! LA MULTI ANI! Sper ca aceasta sarbatoare sa va aduca numai fericire in casa si familie!

- Aceasta e o noapte speciala, in care poti intalni o persoana speciala! Este vorba despre copilul care ai fost. Uita pentru o noapte grijile si retraieste miracolul noptii de Craciun!

- In noaptea sfanta de Craciun lasa deoparte grijile si supararile. Deschide-ti inima si primeste un strop din binecuvantarea care se revarsa peste lume in aceasta noapte!

- In noaptea de Ajun imbratiseaza-ti familia si bucura-te de fiecare clipa alaturi de cei dragi deoarece asta inseamna cu adevarat sa traiesti spiritul Craciunului!

- Clopotele de speranta care anunta venirea Craciunului sa fie un apel catre indeplinirea tuturor dorintelor tale, iar fulgii de nea care zboara sa iti aduca binecuvantarile mele cele mai sincere!

- Traieste cu nerabdare si speranta Ajunul Craciunului asa cum o faceai in copilarie, doar asa vei intelege adevarata semnificatie a Craciunului.

- Craciunul este sezonul Binecuvantarii care angajeaza intreaga lume intr-o conspiratie a iubirii!

-O noapte linistita, o stea a norocului, un cadou plin de speranta si dragoste si un Craciun binecuvantat pentru tine!

- Craciunul este momentul cand toata lumea vrea sa uite trecutul si sa traiasca din plin prezentul. Asa ca lasa in urma tot ce a fost mai greu si in noaptea de Ajun deschide-ti inima si priveste catre un nou inceput.

- Craciunul poate sa insemne multe lucruri sau poate sa insemne un singur lucru. Pentru tine bucuria vine cu fiecare jucarie si cadou primit. Pentru mine inseamna fiecare zambet si fiecare strigat de bucurie din partea ta.

- Noaptea de Ajun este o noapte de cantec si bucurie care se infasoara in jurul tau ca un sal. Si iti va incalzi nu doar trupul, ci si inima. Bucura-te de aceste clipe ce vor ramane pe portativul vietii tale pentru eternitate.

Mesaje de Craciun pentru cei dragi

- Fa-ti timp pentru prieteni, ei sunt sursa ta de fericire. Fa-ti timp pentru munca deoarece acesta este pretul succesului. Fa-ti timp sa iubesti deoarece este cel mai sincer juramant al vietii. Fa-ti timp pentru a visa, doar asa poti atinge stelele si fa-ti timp, acum mai mult ca oricand, sa fii alaturi de cei care te iubesc, acesta este secretul fericirii! Craciun minunat!

- Fie ca toata magia dulce de Craciun sa conspire pentru a-ti aduce bucurie in suflet si pentru a-ti indeplini si cele mai ascunse dorinte.

- Craciunul aduce familia si prietenii impreuna, ne ajuta sa apreciem iubirea din viata noastra, de care de multe ori nu mai suntem constienti si nu o mai apreciem. Imi doresc sa fiu mereu binecuvantat cum sunt acum si sa ma bucur alaturi de voi de aceste momente magice!

- Avandu-te pe tine ca prieten este ca si cum as trai frumusete Craciunului in fiecare zi. Caldura, confortul si linistea sufleteasca ce vin odata cu acest sezon imi amintesc de tine! Craciun fericit!

- Fie ca stralucirea si magia Craciunului sa iti indeplineasca toate dorintele si sa iti transforme toate visele in realitate. Un Craciun de poveste!

- Fie ca sarbatoarea sfanta a Craciunului sa va deschida inimile catre si mai multa iubire!

- Lumina sarbatorilor pace sa va trezeasca si cu veselie sa va insufleteasca! Craciun fericit!

- Mireasma dulce a Craciunului, bucurie ne aduce, liniste suflteasca raspandeste si de orice suparare ne fereste!

- De sarbatori plini de iubire spre al nostru vis sa ne indreptam, la mai multa bunatate sa speram. Sarbatori fericite!

- Este vremea visurilor implinite! Ganduri bune sa trimiti, de speranta anii sa iti fie impanziti.
- Fie ca zilele voastre de sarbatoare sa fie vesele si luminoase, iar Craciunul sa va gaseasca inconjurati de iubire si caldura! Craciun fericit!

- Fie ca bucuria si pacea de Craciun sa fie cu tine pe tot parcursul anului si sa ai un sezon plin de binecuvantari si miracole. Craciun Fericit!

- Iti doresc ca fericirea si frumusetea din Ajunul Craciunului sa te invaluie si sa te picteze in culorile bucuriei si sperantei.

- Noaptea de Ajun sa fie minunata pentru tine si pentru restul lumii, sa uitam de toate problemele prin care am trecut de-a lungul anului si sa ne lasam ocrotiti de caldura familiei. Craciun Fericit alaturi de cei pe care ii iubesti!

- Bucuria rasuna in inimile celor care cred cu tarie in miracolul de Craciun. Iti doresc sa ai parte de pace, fericire si iubire in suflet. Un Craciun de Poveste!
Mesaje scurte de Craciun

- Drumul ne este plin de greutati. Dar impreuna putem gasi puterea ca de Craciun sa simtim in adancul sufletului bucuria Nasterii Domnului.

- Sarbatoarea sfanta a Craciunului sa va aduca oaspeti dragi care sa va dea veste de la magi ca pruncul Iisus s-a nascut si astfel speranta in lume a adus!

- Roiuri de fluturi albi sa apara si la a ta fereastra, ca sa dea de veste ca a sosit iarna cea maiastra!

- Fulgi de nea usor plutesc, de inocenta copilului din noi ne amintesc. Craciun fericit!

- Sunetul clopoteilor si stelutele argintii in inima sa va aduca numai bucurii!
- ”Un batranel cu chipul drag, va veni la voi in prag, sa nu’l goniti e mos craciun, si v’aduce’un an mai bun!”

- ”Miros de brad, parfum de flori, bat in ferestre uratori, clipesc pe cer mii de culori, fiti fericiti de sarbatori, acum si’n anii urmatori!”
- ”Bogatie cata vreti, Sanatate pentru toti, Iar la anul care vine Sa va fie si mai bine”

- ”Sa va fie casa, casa Cu bucate noi pe masa Mos Craciun cu sacul plin, Drumu’n viata cat mai lin”

- ”Craciun Fericit! Mosul sa fie darnic, liniste sufleteasca si intelegere de sarbatori! La Multi Ani!”

Urari cu Mos Craciun

- Moş Crăciun cu suflet bun, să v-aducă în Ajun, carduri VISA Diamant, carnavaluri pe la Rio, brazilience-n custodie. Haide, gata cu visatul, că s-a ars şi cozonacul!

- Lovite-ar trenul fericirii, trăsnite-ar fulgerul iubirii, căde-ţi-ar în cap un sac cu bani şi un bilet cu LA MULŢI ANI!

- Moşul vine cam tiptil, niciodata nu-l simţim, dar de fiecare dată, lasa-n fiecare poartă fericire, bucurie, sănătate pe vecie!

- Sarbatori fericite şi un brad cât mai frumos. Să vină Mos Crăciun cu un Ferrari şi să plece pe jos.

- Sunt virusul Mos Craciun. Daca vrei cadouri, trimite telefonul tau la adresa pe care o vei primi in urmatorul mesaj sms.

- Ho Ho Ho, ati vazut un ren maro? Sau un spiridus in bleu? S-aveti Mos gustos, bogat, un An Nou de Invidiat, Sanatate, La Multi Ani (si la multi bani)!
- Mos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa si va da din palma lui darurile cerului, langa brad si langa foc sa va umple de noroc!

- Sa primesti cadouri frumoase, decorate cu fundite si Daniela Crudu sa-ti fie una dintre craciunite.

- Mos Craciun ti-a trimis un card cu 2011 Mega de noroc si sanatate pe care sa-l folosesti in anul urmator! Craciun fericit!
- A venit noaptea de Ajun cand toti il asteptam pe Mos Craciun sa ne aduca tot ce am visat si am sperat. Sa ajunga si la tine si sa iti aduca pe langa toate astea, tot ce ai nevoie pentru a fi implinit.

Pentru parinti si colegi

- „M-ați ținut de mână și m-ați învățat cum să împodobesc primul meu pom de Crăciun. Astăzi decorez bradul și mi-aș fi dorit sa fiți lângă mine. Va urez din suflet Crăciun fericit!”

- „Fie ca fulgii de zăpadă să cadă ușor peste inima voastră și să vă aline dorul de mine. Un Crăciun plin de bucurii! ”

- „Când eram mică, îmi doream cele mai frumoase daruri de la Moș Crăciun. Acum știu ca cele mai importante cadouri nu stau împachetate frumos sub brad, ci sunteți voi. Sărbători fericite! Vă îmbrațișez cu drag. ”

 - Vă doresc ca sărbătorile sa fie presărate cu bucurii, împlinire sufletească, liniște și sănătate. Vă mulțumesc că existați și că îmi sunteți alături, mamă și tată! ”

- „Dragii mei părinți, voi mi-ați luminat viața și mi-ați arătat drumul cel bun! Vă mulțumesc din suflet pentru sfaturi și pentru dragostea pe care mi-ați oferit-o! Sărbători magice! ”

- „Crăciun fericit, mult noroc mai departe şi un an mai bun, mai bogat şi mai frumos decât toţi care au fost!”

- „Sărbătorile de iarnă să vă aducă multe bucurii, surprize şi îndeplinirea tuturor dorinţelor.”

- „Frumuseţea iernii, cu dulcele ecou al colindelor şi cu imaginea celor dragi însuflet, să vă aducă împlinire, iubire şi fericire. Sărbători fericite!”

- „Crăciun plin de bucurii, căldură şi imaginaţie. La mulţi ani!”.

- "Cu colinde de Crăciun, vă doresc un an mai bun şi cu dragostea creştină, să primiti în dar lumină, zurgălăi de flori de gheaţă, mult noroc s-aveti în viaţă!  CRĂCIUN FERICIT şi La Multi Ani cu Sănătate!”

 “L-am visat pe Moş azi noapte, venea tare de departe, Cu un sac mare în spate, Să aducă sănătate, deci aşteaptă-l că el vine, dar acum este la mine! CRĂCIUN FERICIT!”

- „Fie ca sărbătorile de iarna sa vă aducă bucuria Crăciunului prin speranţa, spiritul Crăciunului prin pace, emoţia Crăciunului prin dragoste”

 - „Lumina sfântă venită în Ajun să vă aducă în suflet un veşnic CRĂCIUN. Sărbători de vis alături de cei dragi!”

 - “Învaţă să culegi din fiecare Crăciun sfinţenie, bucurie, lumina pe care să o împarti tot anul cu cei dragi! CRĂCIUN FERICIT!”

 - ”Seara plina de lumina Sufletul iesle sa-ti devina Ca sa se nasca-n el Iisus Cu Binecuvantari de sus Caci vine bland si plin de har Sa nu ii inchidem usa iar Craciun Fericit!”

- ”Se spune ca in seara de Craciun, la fiecare clinchet de clopotel o dorinta se indeplineste! Iti urez sa petreci sarbatorile cu sufletul plin de dorinte, in clinchet de clopotei! Craciun Fericit”

- ”Lumina, pace, bucurie, zapada, viata, daruire, iertare, zambet, sarbatoare, ne aduce an de an Cracinul. Deschide-ti sufletul si lasa caldura sarbatorilor de iarna sa te invaluie ca un vis frumos. Sarbatori Fericite si La Multi Ani !”

- ”Fie ca spiritul bland al Sfintelor Sarbatori sa ninga asupra voastra doar bucurie si senin, prosperitate, veselie si sanatate in anul ce vine! Sarbatori Fericite!”

- ”Pe vremuri oamenii aveau cruce de lemn si inima de aur. Acum au cruce de aur si inimă de lemn.Fie ca sfanta sarbatoare sa readuca aurul in sufletele noastre. Sa aveti parte numai de lumina in inima si gand. Sarbatori fericite!”

- "Minunatele nopti ale Craciunului, colindelor si datinilor stramosesti sa va gaseasca la ceas de bucurie alaturi de oaspetii cei dragi. Va doresc tot binele, gandurile bune si curate sa va insoteasca pretutindeni, fericirea si succesul sa va fie mereu alaturi!”

- ”Iubirea divina coboara printre noi, ca o ninsoare naiva aducand cu ea bucuria Nasterii Mantuitorului.”

- ”Fie ca Pruncul nascut in ieslea din Bethleem sa va umple casele si vietile cu bucurie,sanatate si multa intelepciune pentru anul care vine. LA MULTI ANI !”