In realitate nu trebuie sa astepti ca informatiile sa vina spre tine "ca para malaiata in gura lui natafleata". Trebuie sa le cauti. Sa scotocesti dupa ele. Sa le aduci spre tine si sa faci tot ce e posibil sa le asimilezi si sa le aplici.
Multa vreme am mers pe calea stiuta pana atunci in cautarea si asimilarea informatiilor: carti, cursuri, reviste de specialitate. Pana cand, la un moment dat, am realizat ca trebuie mult mai mult: singura solutie era sa am un calculator cat de cat functional conectat la internet. Aceasta optiune, odata realizata, imi deschidea orizontul informational si o cale inepuizabila de a primi o cantitate imensa de informatie si un mod de comunicare fantastic de rapid si accesibil.
La inceput, recunosc, mi-a fost teama ca nu as putea sa lucrez pe calculator. M-a ajutat insa foarte mult intuitia si am prins multe abilitati doar "butonand" tastele calculatorului, astfel incat eram adesea plina de nervi vazand ca masinaria nu se misca asa de repede cum as fi dorit.
Aparea astfel, treptat-treptat, o problema spinoasa. Stiti cum se spune uneori... Expresia „trăim în secolul vitezei apare din ce în ce mai des în discuțiile noastre de zi cu zi. Mulți dintre noi, când vine vorba de tasking și multitasking, simțim cum ne pierdem răbdarea atunci când PC-ul nostru parcă o ia razna și se mișcă în reluare, cel puțin așa ni se pare nouă. Nu mai spunem de momentele în care acesta, pur și simplu, își face de cap și…. se blochează sau, mai rău, toată munca noastră se pierde, că deh, nu toți dăm click “save file” întotdeauna.
- Viteza de acces și transfer a fișierelor și a aplicațiilor (ce se vor deschide și transfera aproape instantaneu);
- Rezistența la șocuri (datorită componentelor mobile);
- Fiabilitate.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu