luni, 28 martie 2016

Primarul de Roman a fost lăudat de Traian Băsescu la Piatra Neamț; „Uitați-vă la Primăria Roman!”

Primarul de Roman a fost lăudat de Traian Băsescu la Piatra Neamț; „Uitați-vă la Primăria Roman!”

poza stire traian basescuAflat la Piatra Neamț, la prezentarea candidaților Partidului Mișcarea Populară din județ, pentru alegerile locale din iunie 2016, Traian Băsescu, fostul Președinte al Românei, a dat exemplu administrația romașcană în privința atragerii de investitori străini care au cerat locuri de muncă.
„Administrația locală este obligată să sprijine investitorii prin facilități în raport cu taxele locale.
Să ducă principalele utilități: apă, energie electrică, canalizare, la marginea terenului pe care urmează să se facă investiția. Numai așa vor veni investitori și uitați-vă la Roman!
Se spune că investițiile sunt în vest. Nu! Uitați-vă la primăria Roman, care a reușit să atragă investiții și să diminueze consistent șomajul” – a spus în cuvântul său Traian Băsescu.
La manifestare au participat în jur de 900 de membri ai PMP din Neamț iar în program a figurat prezentarea candidaților pentru primăriile din Neamț și pentru consiliile locale.
TRW Roman este motivul cuvintelor frumoase la adresa primarului Leoreanu, adresate de Traian Băsescu!
TRW Roman a fost inaugurată la sfârșitul lunii aprilie 2014 evoluția până acum fiind ascendentă, atât în privința numărului de salariați cât și a producției.
Laurențiu Leoreanu, primarul municipiului Roman a declarat încă din 2014 că mulțumește domnului Traian Băsescu pentru faptul că datorită domniei sale, conducerea TRW a fost convinsă să vină la Roman, unde au fost create toate facilitățile pentru ca investiția să nu fie blocată și să se dezvolte.
Traian Băsescu, Președintele Românei pe atunci, conform declarațiilor primarului Leoreanu, a intervenit pentru ca Romanul să fie ales ca locație de investit, la vremea aceea TRW având mai multe opțiuni.
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu