vineri, 18 martie 2016

Noutati editoriale la Editura NICULESCU

Primele mele 1000 de cuvinte

Primele mele 1000 de cuvinte in limba engleza

Primele mele 1000 de cuvinte in limba engleza este cea mai complexa carte ilustrata de invatat limbi straine pentru copii si adolescenti. Aceasta cuprinde 1000 de cuvinte uzuale din limba engleza, organizate pe teme dintre cele mai diverse, cum ar fi: casa, gradina, atelierul, parcul, animalele, calatoria, ferma, plaja, scoala, magazinul, mancarea, imbracamintea, sporturile, animalele de companie, parcul de distractii. Fiecare cuvant din engleza este insotit de o imagine sugestiva pentru a fi retinut cat mai usor, precum si de echivalentul acestuia in romana. La sfarsitul cartii se afla o lista ce contine toate cuvintele din limba engleza nou invatate, insotite de traducerea acestora in limba romana. Aceasta carte este ideala pentru toti cei care vor sa-si consolideze cunostintele de limba engleza in cel mai placut mod posibil.

Alte titluri din serie:
Primele mele 1000 de cuvinte in limba franceza
Primele mele 1000 de cuvinte in limba germana

Pret librarii: 29,90 lei
Pret site: 26,91 lei
Vezi toata oferta

Primele mele 1000 de cuvinte în limba engleză

Corpul uman. O fabrica? Autor: Dan Green

Fa cunostinta cu muncitorii din uimitoarea Fabrica a Corpului Uman. Tragand de tendoane, furnizand sangele si secretand saliva, tipii astia se spetesc zi si noapte sa mentina in functiune masinaria asta minunata. Asadar sa ne punem cizmele de cauciuc si mastile de protectie si sa intram!

Pret librarii: 24,90 lei
Pret site: 22,41 lei
Vezi toata oferta


 Corpul uman. O fabrică? Corpul uman. O fabrică?

555 de teste de inteligenta pentru copii

Cartea de fata iti explica, in cele opt capitole, ce este de fapt inteligenta si care este importanta ei. La inceputul fiecarui capitol iti explicam pe scurt la ce poti folosi aptitudinea ce urmeaza a fi prezentata in acel capitol. Astfel, vei ramane uimit, spre exemplu, de cum iti vei putea folosi logica, memoria buna sau capacitatea rapida de reactie. Apoi, iti propunem numeroase ghicitori si jocuri logice, captivante si amuzante, cu care iti poti antrena inteligenta. Fiindca in acest lucru consta avantajul. Inteligenta nu pica din cer si apoi, gata, este a ta. Nu este deloc asa. Tu singur poti sa faci ceva pentru a o imbunatati.  Iar cel mai bun argument: antrenamentul iti va aduce foarte multa distractie!

Pret librarii: 28,80 lei
Pret site: 25,92 lei
Vezi mai mult

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu