miercuri, 30 martie 2016

GRAV! Ministrul Pruna dinamiteaza relatiile cu Bulgaria! Care este punctul de vedere al premierului CIOLOȘ?

Autor: Dan Constantin 30 Mar 2016 - 12:57
GRAV! Ministrul Pruna dinamiteaza relatiile cu Bulgaria! Care este punctul de vedere al premierului CIOLOȘ?
Ministrul Justitiei Raluca Prună FACE AFIRMAȚII IRESPONSABILE IN PRIVINȚA RELATIILOR CU BULGARIA.
 În sedința plenului CSM din 29 martie Pruna a intervenit in dezbaterea avizarii unor reprezentanti ai magistratilor pentru participarea la o CONFERINȚĂ A MINISTRILOR JUSTITIEI ORGANIZATA DE CONSILIUL EUROPEI LA SOFIA în perioada 21-22 aprilie.Ministrul român al Justitiei a spus ca are rezerve pentru participarea la Conferinta respectiva pentru ca bulgarii ne dau lectii și avem probleme pentru ca suntem legati de MCV  Prună a mai ingaimat cateva vorbe despre nivelul de participare.
Plenul CSM nu a tinut cont de recomandarile ministrului și si-a desemnat reprezentanti pentru participarea la Conferinta.
Declaratiile ministrului Prună NU POT SCAPA OBSERVATORILOR DIPLOMATICI DE LA BUCURESTI. Ele pot fi asociate cu actiunea intreprinsa de Monica Macovei care, recent, a facut declaratii care au perturbat relatiile romano-bulgare, si au provocat reacții rapide ale politicienilor de la SOFIA.
CARE ESTE TINTA UNOR ACTIUNI DELIBERATE DE PERTURBARE A RELATIILOR CU BULGARIA, TARI ALIATE IN CADRUL NATO SI MEMBRE UE?
Un punct de vedere al premieruluii Romaniei se IMPUNE PENTRU SANCTIONAREA DECLARATIILOR MINISTRULUI JUSTITIEI!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu