sâmbătă, 12 martie 2016

Basescu la Tonomat. Gadea ia lumina

Basescu la Tonomat. Gadea ia lumina

de Dan Tapalaga     HotNews.ro
Vineri, 11 martie 2016, 15:13 Actualitate | Opinii

Dan Tapalaga
Foto: Hotnews
Moment de glorie pentru fostul presedinte. Ca in vremurile bune, cand avea ceva de spus,  Traian Basescu s-a vazut transmis live, joi seara, de doua televiziuni. Fiecare enormitate debitata la RTV-ul lui Ghita era primita cu aplauze si ovatii dincolo, la Antena 3. Mare vajaiala pe Facebook: Basescu nu mai e basist! Nu doar ca merge tot mai des la RTV-ul celui pe care il facea mafiot cand era sef de stat, dar iata-l  umilindu-se la Tonomat. Vi-l mai amintiti?

"Îi bagi fisele în euro, de la patron, şi el apare pe televizor şi în presa scrisă şi spune ce îi place patronului. Ăştia sunt analiştii de tip tonomat. Servitorii celor care le bagă pachetele cu euro şi îşi recită calomniile", zicea Traian Basescu despre cel care avea sa faca un brand personal din Tonomat: Victor Ciutacu. Dar asta s-a intamplat demult, prin 2008. Intre timp, viata l-a adus la Tonomat, avand de recitat volume intregi de calomnii.

Maestrul intrebarilor distrugatoare gen "recunoasteti ca sunteti cel mai bun", Ciutacu l-a hartuit toata emisiunea pe cel care l-a botezat Tonomat iar astazi i se adresa  politicos cu "domnule ziarist". Basescu a cedat si a recunoscut ca Macovei e o procuroare comunista, Kovesi o ahtiata dupa putere iar Rarinca o victima inocenta a Liviei Stanciu de la Inalta Curte inhaitata cu sefa DNA. Despre Morar si decizia Curtii, numai de bine. Despre servicii, numai de rau. 

Dincolo, in studioul Antenei 3 era mare sarbatoare. Practic, din Tonomat s-a auzit cu totul alt Basescu, bun si prietenos. Revelatie! Minune! S-a nascut noul profet! Cazut intr-un extaz aproape mistic, Gadea relua in bucla toate porcariile marca Voiculescu culese azi de pe buzele fostului presedinte. Recunoaste tot ce-am zis noi ani de zile, veniti fratilor si luati lumina! Cu bagare de seama, ca vorbim totusi despre Diavol, dar fiara s-a pocait si zice din casa! Biserica lui Voiculescu a produs un adevarat miracol: aducerea lui Basescu pe calea cea buna, numele Duamnei fie laudat!

Dusmanul neimpacat al mogulilor Ghita si Voiculescu, Basescu lucreaza astazi pentru borfasi si vorbeste pe limba lor. Cu atatea dosare penale in jurul lor, lupta cu totii pentru o cauza comuna. Ei sunt noua opozitie toxica din Romania. Greu de urmarit pana la capat spectacolul caderii unui fost mare presedinte. Mai are un singur pas de facut: o emisiune la Antena 3 cu Gadea.

O curiozitate mica de final: cate fise, cate pachete cu euro mai costa un recital de calomnii la Tonomat?


Citeste mai multe despre   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu