marți, 29 martie 2016

Inițiativă a primarului Leoreanu, pe pagina de Internet a Primăriei Roman, în folosul romașcanilor!

Inițiativă a primarului Leoreanu, pe pagina de Internet a Primăriei Roman, în folosul romașcanilor!

poza stire primaria paginaUna dintre solicitările adresate conducerii Primăriei Roman se referă la afișarea la loc vizibil a locurilor de muncă din municipiu.
Într-adevăr în oras s-au creat multe locuri de munca, mai sunt someri, multi nu sunt inscrisi la fortele de munca. Unii lucreaza, sunt meseriasi.
As ruga primaria sa vina in sprijinul tuturor oamenilor si sa monteze niste panouri pentru afisaj; unii cauta de munca, altii ofera un servici, toti sa poata afisa aici.
Mai mult tot pe aceste panouri sa se poata afisa si alte lucruri; gen pierdut catel, etc.. V-as ruga sa analizati aceste lucruri, ati ajuta mult pe cei care vor sa munceasca mai ales ca pe stalpii de electricitate nu mai este permis afisajul”, spune în sesizarea sa domnul Ștefan Ghiuzan.
Avand in vedere ca traim in era digitala si toate informatiile dorite sunt la un clik distanta, nu credem in eficienta unui astfel de sistem.
In privinta ocuparii fortei de munca sunt institutii ale Guvernului, care au atributii in acest sens si presteaza astfel de activitati de informare si consiliere, pentru orice persoana interesata, locurile de munca disponibile fiind afisate atat electronic, cat si la sediul Agentiilor Fortelor de Munca.
Instituirea unui Regulament local privind publicitatea si afisajul la nivel local – HCL 115/2009 – a avut menirea de a asigura un cadru european, in concordanta cu timpurile in care traim, pentru aceasta activitate. Nu cred ca mai este cazul sa ne amintim cum aratau gardurile, peretii cladirilor sau stalpii de electricitate si telecomunicatii dupa campaniile electorale, de pana la adoptarea acestuia.
Avand in vedere sugestia dumneavoastra, vom afisa pe site-ul insitutiei noastre si pe pagina de facebook, săptămânal, lista cu locurile de munca disponibile in municipiul Roman”, a oferit răspunsul Laurențiu Leoreanu, primarul municipiului Roman.
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu