joi, 31 martie 2016

Fii propriul tău specialist în finisare!

Caminul propriu este universul in care ne petrecem cea mai mare parte a vietii si este, deopotriva, oglinda universului interior si a propriei personalitati oferita oricui ne trece pragul. De aceea detaliile sunt deosebit de importante pentru a oferi frumusete si functionalitate casei proprii. Ca atare trebuie sa se acorde o importanta deosebita finisajelor in decorarea si amenajarea caminului.
DIEGO este un participant influent pe piaţa produselor pentru amenajări interioare din Bazinul Carpatic, distribuind în special parchet laminat, covoare şi mochetă, covoare PVC, perdele şi draperii, împreună cu toate accesoriile aferente decorării uşoare şi practice a căminului ideal. Compania pune la dispoziţie o gamă largă de produse de calitate impecabilă, la preţuri avantajoase, în peste 150 de magazine DIEGO deschise de-a lungul timpului în România, Ungaria şi Slovacia și are peste 1000 de angajaţi în magazine şi în centrul logistic.
Conceptul de bază al reţelei DIEGO este oferirea produselor adunate în colecţii sezonale fixe în trend cu ultimele tendinţe în decoraţiuni interioare. Datorită elementelor atent selecţionate, clienţii pot beneficia de soluţii complexe de design, prin care orice încăpere se poate transforma într-o poveste de succes sau într-un subiect de prima pagină pentru orice revistă de amenajări interioare. Pe lângă produsele individuale de o amplă diversitate, doar la DIEGO oferta de parchet laminat este unificată sub o marcă proprie, din ce în ce mai populară datorită calităţii oferite la un preţ avantajos, pentru care se oferă avantaje garanţiale extinse – sistemul de parchet laminat WOODSTEP.
Cea mai proaspătă noutate în oferta DIEGO este brandul de covoare Tulipo, care acoperă o colecţie colorată, veselă, plină de imaginaţie. Caracterul deosebit al acestor covoare constă în efectul 3D al modelelor care ies în relief în datorită contururilor tunse manual.

Este mai rentabil să faceţi cumpărături cu cardul de fidelitate, deoarece puteţi beneficia lunar de promoţii speciale cu reduceri de până la 50%! La meniul Card de fidelitate DIEGO puteţi afla mai multe detalii despre promoţii, despre produse, respectiv puteţi aplica gratuit pentru propriul card de fidelitate.

Avantaje


  • promoţii lunare excepţionale cu reduceri de până la 50%, pentru care merită să vă întoarceţi la noi
  • din newsletterul nostru puteţi afla printre primii despre promoţiile actuale, astfel nu veţi rata nici o ocazie
  • servicii DIEGO unice, oferite exclusiv posesorilor de card de fidelitate
  • aplicaţia este simplă, fără obligaţie de cumpărare
Klubkártya


 miracle2.png

Produse avantajoase


Parcurgeţi lista produselor destinate posesorilor de card de fidelitate, disponibile la preţuri avantajoase cu reduceri de până la -50% în magazinele noastre!

Card de fidelitate DIEGO


Aplicaţie simplă, fără obligaţie de cumpărare! Aplicaţi acum, ca să nu rataţi nici o ocazie!
Despre utilizarea cardului de fidelitate, condiţiile de aplicare şi termenii generali puteţi afla mai multe AICI.


 diego_RO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu