marți, 15 martie 2016

Ministerul Educatiei a pus la dispozitia DNA documente privind admiterea studentilor straini la Universitatea de Medicina din Iasi: Colaboram cu DNA pentru bunul mers al anchetei

Ministerul Educatiei a pus la dispozitia DNA documente privind admiterea studentilor straini la Universitatea de Medicina din Iasi: Colaboram cu DNA pentru bunul mers al anchetei

de Alina Neagu     HotNews.ro
Marţi, 15 martie 2016, 14:12 Dosare Anticoruptie

Ministerul Educatiei "colaboreaza cu procurorii DNA pentru bunul mers al anchetei pe care acestia o deruleaza" si anunta ca a pus la dispozitia procurorilor anticoruptie "documentele solicitate, respectiv informatii referitoare la admiterea studentilor straini la Universitatea de Medicina si Farmacie ,Grigore T. Popa din Iasi, pentru anul universitar 2015-2016", potrivit unui comunicat remis marti. Procurorii DNA au descins, marti dimineata, la Universitatea de Medicina si Farmacie din Iasi, facand perchezitii intr-un dosar ce vizeaza admiterea studentilor straini.

Potrivit ministerului, "la solicitarea anchetatorilor, a fost pusa la dispozitie si corespondenta cu Universitatea de Medicina si Farmacie Grigore T. Popa din Iasi, cu Universitatea de Medicina si Farmacie Victor Babes din Timisoara si cu Universitatea de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu din Cluj-Napoca".

Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice a furnizat documentele solicitate si va raspunde oricarei alte solicitari, pentru bunul mers al anchetei DNA, se mai arata in comunicatul citat.

Procurorii DNA au descins, marti dimineata, la Universitatea de Medicina si Farmacie din Iasi, facand perchezitii intr-un dosar ce vizeaza admiterea studentilor straini.

Surse judiciare au declarat, pentru Agerpres, ca procurorii Directiei Nationale Anticoruptie ridica marti documente de la Ministerul Educatiei in dosarul in care au loc perchezitii in Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca si Timisoara, inclusiv la Universitatea de Medicina si Farmacie din Iasi. In acest dosar au loc verificari si la alte universitati de medicina din tara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu