miercuri, 1 februarie 2017

La ora 18.00, în Piața Roman Vodă va fi o manifestație de protest autorizată. Primarul Micu va fi în piață Tipărire Email Publicat: Miercuri, 01 Februarie 2017 17:16 manifestatie in piata roman vodaConducerea Primăriei Roman anunță că în această seară, 01.02.2017, în Piața Roman Vodă, se va desfășura o manifestație de protest autorizată. „Vă informez că a fost eliberată autorizație pentru manifestația de la ora 18.00. Eu voi fi în mijlocul manifestanților”, a precizat Lucian Micu, primarul municipiului Roman. Romașcanii care vor să se exprime în legătură cu evenimentele din ultima perioadă, legate de modificările Codului Penal și Codului de Procedură Penală, pot veni în Piața Roman Vodă, la ora 18.00, la manifestația autorizată de Primăria Roman.

Ioana Roxana Iorga, viceprimarul municipiului Roman, în prima zi de muncă. Succes în activitate!

roxana iorga viceprimar roman in activitateConsilierul local Ioana Roxana Iorga, desemnată prin votul colegilor să preia atribuțiile viceprimarului de Roman, a început activitatea în noua funcție pe data de 1 februarie.
Dacă vreți să transmiteți probleme legate de administrația locală și să solicitați rezolvări, puteți scrie un mail la adresa viceprimar@primariaroman.ro
Viceprimarul municipiului Roman Ioana Roxana IORGA va acorda audiențe în ziua de joi, în doua şi în a patra săptămână a fiecărei luni, începând cu ora 10.00. Înscrierile se fac la Biroul Unic.
Sunt deosebit de onorată de această funcție și mă angajez să pun toată energia mea în rezolvarea problemelor romașcanilor. În echipă cu domnul primar Lucian Micu, sunt sigură că nu vom lăsa probleme nerezolvate și vom contribui la continuarea proiectelor de investiții, demararea altora noi și punerea în practică, conform legilor în vigoare, a propunerilor formulate de romașcani.
Urmează o perioadă în care mă voi familiariza cu atribuțiile pe care le am dar totul din mers, pentru că sunt situații în care trebuie să mă implic. Promit romașcanilor că nu-i voi dezamăgi. Primăria Roman avea nevoie și de energie feminină, în coordonarea activităților”, a declarat viceprimarul municipiului Roman Ioana Roxana Iorga.
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu