marți, 30 iunie 2015

Ai incercat sa-l plesnesti?

Nu este un secret faptul ca multe persoane au fantezii in care isi plesnesc sau sunt plesniti de partener.

Ai incercat sa-l plesnesti?
Un articol intimatemedicine.com
De ce este plesnitul erotic?
Multi barbati si femei pot fi foarte excitati de plesnituri. Cel mai mare afrodiziac al plesnitului nu e durerea, ci sentimentul de supunere si vulnerabilitate. Acest lucru se aplica in special la femei. Barbatilor, in schimb, le place sentimentul de control cand isi plesnesc iubitele obraznice.
A fost cumva obraznica? Ar trebui sa se revanseze fata de tine...
Daca barbatii sunt cei care vor sa fie pedepsiti, atunci este vorba despre dorinta de a fi subjugat de o femei si uneori, chiar un caz usor de infantilism sexual.

Plesnitul este o forma foarte buna de preludiu pentru ca mana barbatului ce incalzeste fesele partenerei ii da de inteles ca este pregatita pentru placere sexuala. Dar ai grija sa nu exagerezi cu intensitatea loviturii. Cel putin la inceput!

Crima si pedeapsa
Poti folosi plesnitul ca preludiu atunci cand partenerul tau a fost rau. Ai posibilitatea sa condimentezi atmosfera prin role-playing. Deci, daca partenerul tau a fost obraznic, trebuie sa se recompenseze fata de tine ca sa ii poti ierta greseala. Pentru ca pedeapsa trebuie sa ii dea si o lectie, pretinde ca te gandesti la asta in timp ce el asteapta cu nerabdare sa ii decizi soarta.

Ordona-i sa isi dea hainele jos. Comanda-i sa se joace cu el insusi sau sa se tarasca pe podea, in timp ce tu te gandesi la pedeapsa corespunzatoare. Desigur, da-i de inteles ca pedeapsa va fi chiar mai mare daca nu face ceea ce i se spune.

A intarziat de la serviciu? Pedepseste-l cum se cuvine...
Pedepseste-l cu bataia
Ordona-i sa stea in genunchi.
Daca o face cu hainele pe el, foloseste-te de asta ca scuza pentru a face pedeapsa si mai mare. Spune-i ca merita sa fie lovit de mai multe ori pentru aceasta greseala.

Renunta la compasiune si mila cand il lovesti, si ia-ti o fata de profesoara severa, director care nu face compromisuri, un sef hotarat sau o amanta exigenta. Poti sa ii amintesti partenerului cat de obraznic a fost si pune-l sa-si ceara scuze si sa promita ca nu se va mai repeta. Nu-ti umili patenerul prin cuvinte, dar da-i de inteles ca merita bataia.

Poti folosi un bici erotic ca sa-ti plesnesti partenera
Plesneste-ma mai tare!
Pentru inceput, loveste-l usor
. Chiar daca plesnirea fundului gol este sexy, este totodata si dureros. Daca vrei sa cresti intensitatea loviturii, fa-o cu atentie. Palma nu ar trebui sa loveasca spatele sau rinichii partenerului pentru ca altfel ii vei provoca dureri mari. Asigura-te ca starea acestuia de excitare creste odata cu intensitatea loviturilor. Incearca sa ii masezi penisul in timp ce-l lovesti.

Spune-i partenerului ca merita lovituri mai puternice pentru cat de obraznic a fost. Daca e de acord, creste intensitatea plesniturii, dar alinta-i sau maseaza-i fundul dupa fiecare lovitura pentru a reduce durerea si pentru ca energia termica sa se distribuie pe fesa.

Poti chiar numara plesniturile pentru a face jocul mai interesant.

Poti incerca si role-playing cand iti plesnesti si pedepsesti iubitul
Accesorii pentru plesnit
Producatorii de accesorii sexuale
sunt perfect constienti de fanteziile umane, astfel ca ofera multe accesorii pentru acest sexy si obraznic fetis. Cele mai frecvente sunt bicele naturale. Acestea difera intre ele prin partea de sus. Unele sunt scurte, cu o banda in varf, altele sunt lungi cu o singura banda sau mai multe.

Bicele scurte, cu o singura banda rotunda, sunt cele mai putin dureroase. Daca vrei lovituri mai puternice si mai usturatoare, incearca celelalte tipuri de bice.

Poti condimenta jocul plesnitului scotocind prin dulap unde cu siguranta vei gasi o curea potrivita pentru jocul vostru erotic. Poti, de asemenea, sa iti legi partenerul in timpul loviturilor.

Daca nici unul dintre lucrurile mentionate nu-ti suna bine, iti ramane palma. Poate ca partenerul tau va fi obraznic azi...
Un articol intimatemedicine.com
Taguri:
plesnit erotic, preludiu, pedeapsa, fetis

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu