marți, 30 iunie 2015

Marimea penisului – de la S la XXL

Iti imaginezi cum ar fi sa ai cel mai mic penis din lume? Dar pe cel mai mare? Tu esti multumit de dimensiunea penisului tau?

Marimea penisului � de la S la XXL
Cel mai mic penis

Intr-o lume ideala (in care presupunerea ca suntem prea departe de o norma nu ar fi in mod automat un motiv de ingrijorare) sa fii nascut cu un penis foarte mic nu ar fi considerata o problema medicala cu exceptia cazului in care penisul cauzeaza durere sau nu functioneaza cum ar trebui. Cu toate acestea, pentru ca asociem sanatatea la nastere cu o varietate de norme, copiii cu penisuri foarte mici pot fi etichetati ca avand nevoie de ingrijire medicala (chiar daca nu au).

Persoanele nascute cu micropenisuri care fie nu primesc nici un tratament, fie au primit un tratament ce nu a avut efect pot ajunge la pubertate si chiar la maturitate avand in continuare un micropenis.

Definita generala acceptata a unui micropenis este un penis care are o deviatie mai mare de 2,5 fata de lungimea medie a penisului pentru varsta individului. Acesta este doar un termen statistic care reprezinta o anumita lungime pornind de la o medie, bazata pe marimea medie a penisului barbatilor.

Desi cercetatorii nu sunt de acord asupra a ceea ce constituie marimea medie a unui penis, micropenisul este considerat de 1,9 centrimentri in lungime la nou-nascuti si sub 7 centimetri la adulti.
Cel mai mic penis
Un micropenis are sub 7 centimetri lungime
Cel mai mare penis

Cand un barbat isi masoara penisul, marimea este intotdeauna o aproximare a adevarului - domnilor, stiti foarte bine ca va place sa pretindeti ca il aveti pe cel mai mare dintre toate! Din acest motiv nu exista date fiabile privind dimensiunile reale ale organelor sexuale masculine in secolul 21.

Cu toate acestea, cel mai mare penis in mod oficial are 34 de centimetri in erectie si 16 centimetri in stare flasca si a fost masurat de catre un medic pe nume Robert L. Dickenson. Pe bune!

Cel mai lung penis

Dupa cum stii, marimea medie a unui penis in erectie este undeva intre 12 si 15 cm, ceea ce inseamna ca un penis de 20 de centimetri este destul de mare si nu foarte comun.

Ei bine, poate in cazul barbatilor de culoare este, avand in vedere ca acestia sunt celebri pentru penisurile lor gigantice, dar, potrivit filmelor porno, ele nu sunt niciodata complet in erectie.

Motivul poate fi faptul ca penisul are nevoie de prea mult sange care trebuie pompat in el astfel incat "proprietarul" sa il scoata afara, ceea ce ar putea fi periculos.

In special atunci cand penisul ajunge la o lungime de 30 cm sau chiar 40 de cm. Sa fim clari, nu vorbim despre magari sau cai, ci despre un barbat pe numele sau, Daniel Arthur Mead, cunoscut si ca Long Dong Silver. Acesta are un penis de 45 de centimetri, probabil cel mai lung penis din lume.
Cel mai mare penis
Marimea medie a unui penis in erectie este undeva intre 12 si 15 cm
Care sunt dimensiunile medii ale unui penis?

Determinarea dimensiunii unui penis mediu pentru un grup de barbati, sa nu mai vorbim de barbatii din intreaga lume, este mult mai complicata decat ti-ai putea imagina.

Din pacate, cele mai multe informatii despre marimea media a penisului provin din cultura populara si nu din stiinta. Hai sa vedem ce spune totusi stiinta.

Rezultatele a 3 studii legate de marimea penisului in care dimensiunile acestuia au fost luate in laborator sunt intre urmatoarele limite:

- lungimea medie a penisului in stare flasca: intre 8,6 si 9,3 cm;
- lungimea medie a penisului in stare erecta: intre 12.9 si 14,5 cm;
- circumferinta medie a penisului in erectie: intre 8,8 si 10 cm.

Aceste numere sunt, in mod evident, foarte diferite de dimensiunile de care auzim (si pe care le vedem) in filmele pentru adulti, chiar si de numerele pe care le gasesti pe Internet. De ce o astfel de diferenta? Multi, posibil majoritatea, statisticilor pe care le citesti nu sunt cercetari legitime, ci realizate de companiile de marketing care vor sa te simti prost in legatura cu dimensiunile penisului tau (astfel incat sa le cumperi produsul lor).
Cum arata un penis mediu?
Cand un barbat isi masoara penisul, marimea este intotdeauna o aproximare a adevarului
Tu esti multumit de penisul tau?
Penis mic

Avantaje

- dimensiunea ii permite sa stimuleze punctul G la fiecare contact intravaginal;
- in caz de erectie in locuri publice nu isi pune posesorul intr-o situatie penibila pentru ca nu este foarte evident pe sub haine;
- femeile prefera astfel de exemplare cand fac sex oral, pentru ca nu creeaza dificultati;
- sexul anal este mai simplu.

Dezavantaje

- primul dezavantaj este de ordin psihic, intrucat creeaza frustrare, sentimente de inferioritate;
- nu atinge colul uterin in timpul contactului intravaginal;
- unele femei nu il simt inauntrul lor in timpul contactului.
- este dificil sa faci fata anumitor pozitii sexuale, cum ar fi cea in picioare.
Care sunt avantajele si dezavantajele unui penis mare?
Un penis mare satisface pe deplin majoritatea femeilor
Penis mare

Avantaje

- satisface pe deplin majoritatea femeilor;
- atinge colul uterin si stimuleaza uterul in timpul contactului sexual;
- in timpul contactului intravaginal, labiile sunt intinse la maximum, fiind astfel stimulat si clitorisul;
- poate genera orgasm profund;
- face fata oricarei pozitii sexuale, din orice unghi si la orice adancime.
- excita instantaneu cele mai multe dintre femei.

Dezavantaje

- poate provoca ruptura de vagin;
- presiunea constanta asupra colului uterin poate fi dureroasa si daunatoare;
- poate rani (irita) labiile si clitorisul prin presiune;
- este dificil de mascat in caz de erectie in public;
- nu stimuleaza punctul G;
- stimularea manuala ia mai mul timp, iar sexul oral este dificil pentru o femeie (creeaza senzatii de sufocare si voma daca ajunge pana in gat);
- nu ofera senzatii placute in orice pozitie (uneori penetrarea este prea adanca si prea dureroasa);
- cu cat e mai mare, cu atat mai slabe sunt sansele de a reusi penetrarea anala.
Taguri:
penis, marime penis, dimensiune penis, micropenis

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu