marți, 30 iunie 2015

Previziuni şoc despre cuplul Răzvan Simion-Lidia Buble! Carmen Harra spune ce se va întâmpla cu cei doi

Relaţia dintre "matinalul" Răzvan Simion şi cântăreaţa Lidia Buble a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că prezentatorul TV pare să renunţe, pentru tânăra artistă, la soţie şi copii.

Se pare însă că iubirea celor doi nu va rezista prea mult. Cel puţin asta crede clarvăzătoarea Carmen Harra, care le-a analizat relaţia din punct de vedere numerologic.
Iar "verdictul" nu este deloc favorabil pentru Răzvan şi pentru mai tânăra lui iubită.
"Numerologic, nu văd nimic serios între ei, e doar un foc de paie. Relația asta e pasageră și nu duce la nimic de durată. Ea e foarte independentă, pretențioasă, chiar dificilă, are interese materiale foarte clare. Ea urmărește ceva în relația asta, el, în schimb, e implicat emoțional. Sunt prea multe diferențe între ei, n-au o relație de suflete-pereche și nu sunt compatibili. El vine cu intenții mai bune în relație decât are ea și e mai implicat. El vrea să o ajute. Dar relația lor nu are șanse. Pentru că el e interesat de ea mai mult decât e ea interesată de el. Nu există un echilibru al interesului și al intențiilor. Plus că pe ea o văd într-o altă relație în viitor. De asta el ar face mai bine să se trezească și să-și vadă de treabă, să nu se grăbească să distrugă ceva ce a clădit 15 ani, mai ales că sunt copii la mijloc", a spus Carmen Harra, pentru ziarul Ring.
Mai mult, clarvăzătoarea susţine că încă nu sunt toate şansele pierdute pentru căsnicia lui Răzvan Simion. Soţia lui, însă, va trece foarte greu peste şocul despărţirii şi al infidelităţii. "El a creat o mare durere și o mare prăpastie între el și soția lui. Între ei este o stare foarte proastă și, independent de relația lui extraconjugală, mi-e teamă că se va ajunge la o separare definitivă. Îi recomand soției lui, pe care o simt foarte afectată, să ierte și să încerce să treacă peste asta dacă poate. Să aibă un pic de răbdare, calm și înțelepciune în situația asta. Există o șansă ca Răzvan să revină la familia lui. Însă, intuitiv, cred că situația între el și soția lui e foarte proastă. Este o bătălie, sunt multe emoții negative. Depinde de ea dacă are înțelepciunea să treacă peste asta sau nu. Se simte trădată și mințită și e normal", a continuat Carmen Harra.

 
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu