marți, 30 iunie 2015

Barbatii Galahad – cosmarul unei femei?

Un barbat Galahad este galant, respectuos si intelegator. Dar cand se transforma acesta in cosmarul unei femei?

Barbatii Galahad � cosmarul unei femei?
Un articol intimatemedicine.com
Cum se poate intampla ca galanteria, respectul, intelegerea si un adevarat maestru in a oferi complimente sa inceapa sa provoace repulsie unei femei? Ei bine, raspunsul este simplu. Chiar si medicamentele te pot face sa vomiti atunci cand sunt administrate in doze excesive. Hai sa aruncam o privire!

Daca ii arati prea mult interes, isi pierde ea interesul

Femeile nu vin de pe o planeta diferita. Ele functioneaza practic la fel ca barbatii. Trebuie insa sa fii atent sa ii acorzi doar cantitatea potrivita de cavalerism modern. Daca te porti ca un majordom servil, ea va descoperi curand ca isi pierde timpul cu tine, iar daca o intrebi mereu ce ii place si ce nu, ea ar putea avea impresia ca esti, de fapt, un psihopat.

Este clar ca ti-a captat interesul, dar nu nu trebuie sa te porti prea ciudat ca sa iti spuna ceva despre ea. Si nici nu ar trebui sa fii prea concentrat sa o lasi numai pe ea sa-ti vorbeasca despre viata ei palpitanta. Daca nu spui nimic, ar putea crede ca esti o pacoste dupa un timp, cu exceptia cazului in care reusesti sa o farmeci cu altceva si iti gaseste linistea fermecator de misterioasa. Cand se afla intr-o relatie, un Galahad nu isi neglijeaza interesele doar pentru a-i face pe plac partenerei sale, din moment ce interesele sale sunt ceea ce il fac atat de special.

Cand galanteria se transforma in plictiseala
Cavalerismul, desigur, trebuie sa fie o parte din orice relatie sanatoasa. Cu toate acestea, aici vorbim despre ceea ce s-ar putea intampla daca exagerezi incercand sa fii galant in locul nepotrivit la momentul nepotrivit.
Cum poate un barbat sa cucereasca o femeie?
Trebuie sa acorzi unei femei doar cantitatea potrivita de cavalerism modern
Domnilor, este foarte normal sa ii respecti opiniile, sentimentele, munca, prietenii etc. partenerei. Este foarte normal sa ii respecti dorintele la capitolul sex, nevoile si posibilele temeri. Dar este cel putin la fel de normal sa ii tai respiratia din cand in cand furandu-i pamantul de sub picioare si oferindu-i o "plimbare sexuala" care sa ii pastreze fata stralucitoare de satisfactie mai multe zile la rand.

Un barbat care cauta aprobarea partenerei sale pentru fiecare pas pe care il face devine cosmarul unei femei. Un Galahad ii saruta mana domnitei lui, se inclina in fata acesteia cu amabilitate, o copleseste cu placere si emotie in camerele sfinte ale dragostei!

Prea multe complimente...
... pot face o femeie sa vomite in cele din urma. Este adevarat ca femeile adora sa primeasca complimente, dar un adevarat Galahad ii va oferi domnitei sale cantitatea potrivita din acestea.

Pentru a curta o femeie cu succes, nu trebuie sa o sufoci cu complimente tot timpul, altfel ea isi va pierde respectul pentru tine inainte sa numeri pana la cinci sau risti sa nu creada nici un cuvant din ceea ce spui.

Care este cantitatea potrivita de complimente pentru o intalnire? Noi te sfatuim sa te multumesti cu trei. Dar ai grija sa o complimentezi pentru lucruri diferite, si nu pentru acelasi lucru la fiecare cinci minute. Un Galahad este priceput in a oferi complimente mai putine si stie sa le scoata din buzunar la momentul potrivit.

Complimentele unui Galahad nu inceteaza niciodata sa fie originale, spirituale, sincere, spontane, surprinzatoare si un deliciu pentru urechile oricarei femei. Complimentele unui barbat de cosmar in schimb sunt vagi si lasa femeia intrebandu-se ce a vrut de fapt sa spuna tipul respectiv...
Un articol intimatemedicine.com
Taguri:
galahad, galanterie, cum sa cuceresti o femeie,
Urmareste Sexgen.ro prin:
rss
newsletter
mobile

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu