marți, 30 iunie 2015

Atractivitatea fatala a corpului simetric

Te-ai indragostit vreodata de o femeie fatala cu picioare lungi? Ce tip de trup este, de fapt, sexy si atractiv? Conteaza cu adevarat daca acesta este simetric sau nu?

Atractivitatea fatala a corpului simetric
Un articol intimatemedicine.com
Cercetari asupra corpului simetric

Dr. William Brown de la Universitatea Brunel a constatat urmatoarele: femeile slabe, cu picioare lungi, forma corecta a coloanei vertebrale (in forma de S) si sanii mari se presupune ca sunt cele mai atractive. Astfel de femei pot fi si cele cu curbe, cum sunt Scarlett Johansson si Marilyn Monroe. Ele sunt minunate, dar fii sigura ca si tu poti fi, de asemenea, atractiva pentru multi oameni.

Cercetatorii si-au reafirmat concluziile privind faptul ca Michael Phelps, castigator olimpic, are proportiile optime intre partea inferioara si superioara a corpului sau, adica intre picioare si restul corpului. Actorul britanic Christian Bale si Clive Owen apartin aceiasi categorii.

Oamenii de stiinta dau multa importanta proportiilor mai sus mentionate si daca acest lucru este valabil pentru barbati, este si mai valabil pentru femei. De-a lungul istoriei cele mai multe discutii cu privire la proportiile ideale au fost aplicate numai femeilor, dar ele exista si pentru barbati.

Trupurile barbatilor sunt examinate, dar nu in modul "cu cat mai multi muschi, cu atat mai bine", ci in ideea de a avea o proportie optima intre structura umerilor, pieptului si lungimea picioarelor, cu alte cuvinte, un corp simetric. Masa musculara nu inseamna atat de mult daca nu este distribuita in mod corect. Este bine sa iti amintesti aceste lucruri de fiecare data cand cineva incearca sa te convinga de contrariul.

Ce tip de corp este atractiv?


Dr. Brown si echipa sa de cercetare au folosit un scanner de optica 3D in cercetare. Ei au l-au utilizat pentru a crea imagini fizice a 77 de persoane, jumatate dintre ei barbati. Apoi au cerut unor voluntari sa evalueze atributele fizice ale persoanelor de sex opus, cu alte cuvinte, atractivitatea lor. Au folosit imagini alb-negru, iar trupurile erau fara cap. Atat barbatii, cat si femeile, au evaluat trupurile simetrice mai pozitiv. Ca un exemplu pentru corpul asimetric l-au folosit pe Ronnie Corbett, inaltimea corpului fiind numit ca elementul-cheie lipsa.
Atractivitatea fatala a corpului simetric
Femeile slabe, cu picioare lungi si sanii mari sunt cele mai atractive
Un corp simetric este un semn de gene bune. Aceasta concluzie este surprinzatoare. Echipa de cercetare sustine ca stim si alegem un partener pe termen lung bazat pe intuitie, deoarece puteme evalua intuitiv rata de succes de a avea copii cu o anumita persoana. Cercetarea a plasat o mare importanta asupra corpului simetric, acesta dovedind calitatea genelor si capacitatea partenerului de reproducere. Desigur, exista mai multe semne evidente decat evaluarea exacta a unei imagini fizice, dar exista sanse sa te decizi pentru o relatie doar din cauza asta.

Dansatorii au corpului mai simetrice


Ca o curiozitate, dr. Brown a spus ca dansatorii au corpuri mai simetrice decat persoanele care nu danseaza. Acestea sunt concluziile rezultatelor sale anterioare, asa cum este si ideea ca o femeie in forma de clepsidra este vazuta ca fiind divina. Chiar daca un corp simetric este important, barbatii dau mai multa importanta sanilor - o legatura cu viata, ar putea spune cineva. I-am folosit pentru a ne hrani cand eram copii si suntem atrasi de ei ca adulti. Aceasta este o legatura care va dura pentru totdeauna...

Se care ca un corp simetric este un fenomen dificil de observat. Deoarece nu este atat de usor de detectat, evolutia a creat mai multe semne evidente, precum umerii largi, talia ingusta si miscari subtile ca de dans, care arata calitatea genelor.
Un articol intimatemedicine.com
Taguri:
atractivitate, corp ideal, simetrie corp
Urmareste Sexgen.ro prin:
rss
newsletter
mobile
Autor:
Mihaela Enache

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu