sâmbătă, 5 decembrie 2015

Cea mai proastă veste pentru "Stilistul vedetelor". Bolnav de cancer, Marian Dârţă a ajuns în culmea disperării

Bolnav de cancer, Marian Dârţă a ajuns în culmea disperării. "Stilistul vedetelor" a fost recent la medic şi a aflat că nu mai poate fi operat.

Publicitate
Cu o tumoră ce creşte pe zi ce trece şi fără nicio şansă de a face rost de medicamentul de care are nevoie, Marian Dârţă şi-a pierdut orice speranţă de a se vindeca.
"Stilistul vedetelor" a încercat din răsputeri să convingă autorităţile să introducă medicamentul de care are nevoie pe lista celor compensate (în prezent, el costă 100 de milioane de lei vechi), dar, din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat. Neputincios, Marian Dârţă a lăsat vineri, 4 decembrie, un mesaj dureros pe pagina lui de Facebook. Printre altele, el le cere iertare tuturor celor cărora le-a greşit.
"Azi am fost la medicul care m-a operat ultima oară şi mi-a zis că nu mă mai poate opera!!! Nu se mai bagă pt. că e prea gravă situaţia şi că riscul e să mor pe masa de operaţie!!! Aşa că... nu mai am şanse să trăiesc... Nu ştiţi ce e în sufletul meu şi cum am primit vestea!!! Aştept din luna mai un medicament pe care STATUL ROMAN nu mi l-a dat nici până acum! Acest medicament mi-ar fi oprit creşterea tumorii! Nu stiu ce să fac? CUM SĂ AŞTEPT MOARTEA? ZILELE ÎMI SUNT NUMĂRATE OAMENI BUNI!!! MOR DIN CAUZA UNUI SISTEM MEDICAL MAFIOT CORUPT PLIN DE BIROCRAŢIE!!! IUBESC VIAŢA. IUBESC FAMILIA. IUBESC PRIETENII!!! CER IERTARE TUTUROR PE CARE I-AM SUPĂRAT DE-A LUNGUL VIEŢII MELE!", a scris el, pe Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu