miercuri, 17 iunie 2015

E-mailul, cel mai bun instrument de comunicare în România

Un studiu Ipsos Mori, realizat pentru Microsoft în anul 2015, arată că România este ţara europeană cu cel mai mare număr de angajaţi nevoiţi să fie prezenţi la birou pentru a-şi îndeplini sarcinile de lucru (81%).

Publicitate
Prin comparaţie, la polul opus se află Norvegia, unde 51% dintre angajaţi trebuie să fie prezenţi la birou. Acelaşi studiu arată că peste jumătate dintre angajaţii români (52%) consideră că investiţia în IT reprezintă o prioritate pentru creşterea performanţelor de business, iar 50% dintre ei consideră că o relaţie mai bună cu clienţii ar putea avea acelaşi rezultat.
Cercetarea a fost realizată în 16 ţări din Europa, printre care şi România, cu participarea a 5.555 de angajaţi din companii mici şi mijlocii. Conform aceluiaşi studiu, e-mail-ul e considerat cel mai bun instrument de comunicare, atât de către angajaţii din România (63%), cât şi de cei de la nivelul întregului continent (67%). A doua opţiune preferată de români o reprezintă întâlnirile (61%), în timp ce media europeană înclină spre convorbirile telefonice (53%).
Aşteptăm întrebări şi sugestii la adresa de e-mail tehnologie@libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu