vineri, 21 august 2015

Gheorghe Nichita este disperat! Isi ameninta contracandidatii cu excluderea din partid



Disperat ca pierde puterea, Gheorghe Nichita a organizat astazi o conferinta de presa la sediul PSD. Acesta a lansat un avertisment clar pentru cei care indraznesc sa nu-l sustina, amenintandu-i ca ii paste excluderea din partid. Desi nu a dat un nume, Nichita a facut referire la primarul interimar Mihai Chirica, singurul contracandidat cu sanse reale la obtinerea unui mandat de primar la alegerile viitoare.

Vezi si Discutii INCENDIARE intre Gheorghe Nichita si apropiatii sai: "Mi-am rezolvat problemele cu justitia"
 

Desi a facut apeluri la unitate in interiorul PSD, acesta a fost insotit la confetinta de presa de cativa reprezentanti ai PSD care au interese clare in sustinerea lui. Astfel, deputatul Constantin Adascalitei a primit recent cadou un contract de 18 miliarde de lei, pentru serviciile de paza de la ApaVital. Cristian Stanciu a primit si probabil mai urmareste sa primeasca de la primarie o serie de spatii pentru Fundatia Ecologica Green.

Vezi si Planul secret al primarului! Nichita a gasit un tunel de salvare! Decizie radicala!

In ceea ce o priveste pe parlamentarul Cristina Nichita, aceasta are interesul de a fi pusa pe un loc eligibil pe lista la parlamentare, dar si interesul de mentinere in functie a sotului sau, arhitectul sef al Iasului, Tudor Vericeanu, sub grija caruia Planul Urbanistic General nu a fost receptionat nici dupa noua ani de la demararea realizarii sale. In ceea ce il priveste pe Victorel Lupu, seful de ocazie al CJ, fara sustinerea lui Gheorghe Nichita ar disparea pur si simplu din politica ieseana.

Urmareste BZI.ro pe FACEBOOK.COM
Libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu