luni, 31 august 2015

Petrecere de groaza in Iasi. O tanara a ajuns pe masa de operatie. Politia face ancheta - FOTO



• A luat o decizie care putea sa ii aduca sfarsitul • O noapte plina de alcool putea sa se incheie tragic pentru cativa tineri • O fata a ajuns direct la spital

O petrecere imbibata in alcool putea sa insemne sfarsitul pentru o tanara in varsta de 35 de ani, care a luat o decizie incredibilia, ce a trimis-o direct la spital. Gradele bauturilor pe care le-au consumat le-au luat mintile celor prezenti, ajungandu-se astfel la o situatie care intrece orice imaginatie. Cel mai probabil, putin ametita, dar si speriata, femeia a hotarat sa scape de insistentele unui prieten aflat la petrecere printr-o metoda pe care acum o regreta. Totul s-a intamplat chiar sub ochii iubitului ei, care nu stia in ce situatie se afla partenera lui.

Tanara a sarit de la etaj pentru a scapa de viol

Petrecerea a avut loc in localitatea ieseana Tomesti, in incinta unei case inca neterminata. O noapte de distractie s-a transformat intr-un cosmar pentru tanara de 35 de ani, aflata la petrecerea organizata chiar de prietenul ei. Aceasta a trecut prin momente cumplite, pe care, probabil si din vina alcoolului, nu a stiut sa le gestioneze. Un alt barbat aflat la petrecere, cunoscut al femeii, dar si al politistilor, a provocat se pare, din primele informatii, intreaga problema. Ametit si infierbantat, acesta a chemat-o pe tanara pe terasa cladirii, spunandu-i ca doreste sa discute putin cu ea. Naivitatea, dar si increderea au impins-o pe aceasta sa accepte propunerea, trezindu-se astfel intr-o situatie pe care a considerat-o ca fiind fara scapare. Cand au ramas doar ei doi, barbatul a incercat sa o convinga sa intretina relatii sexuale cu el, dar s-a lovit de refuzul femeii. Insistentele lui au facut-o pe aceasta sa se sperie, simtindu-se amenintata de propunerile barbatului, dar si de starea de ebrietate in care acesta se afla. Singura solutie pe care aceasta a gasit-o a fost sa sara de la etajul casei. La fata locului au sosit medicii dar si politistii, a caror ancheta urmeaza sa stabileasca cu exactitate circumstantele in care s-a produs acest incident. "Pacienta a fost diagnosticata cu fractura de bazin. Ne-a spus ca a fost victima unei tentative de viol si a sarit de la etajul al doilea. Este internata la Clinica de ortopedie, unde medicii vor decide daca necesita interventie chirurgicala", a declarat prof. dr. Diana Cimpoiesu, sefa UPU-SMURD din cadrul Spitalului Sf. Spiridon din Iasi.

Prietenii se feresc sa vorbeasca

Apropiatii tinerei nu doresc sa vorbeasca despre evenimentul care a avut loc si incearca sa se fereasca pe cat posibil de ochii presei si de aparatele de fotografiat. Reporterii BUNA ZIUA IASI, care au fost prezenti la fata locului, au incercat sa vorbeasca cu locatarii. Acestia sustin ca totul a fost doar o cearta intre tineri, nefiind vorba despre ceva grav. Cu toate acestea, ei au refuzat sa dea alte declaratii, fiind vizibil afectati si rusinati de situatia in care se afla. Nici vecinii din sat nu doresc sa vorbeasca despre acest eveniment, cei mai multi sustinand ca au auzit despre ce este vorba, dar nu cunosc detalii si nu vor sa isi spuna parerea. "Politia a fost sesizata, iar in prezent se efectueaza cercetari in vederea stabilirii situatiei de fapt si a luarii masurilor legale care se impun", declara Anca Vijiac, purtator de cuvant al IPJ Iasi.

Urmareste BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Galerie foto

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu