sâmbătă, 29 august 2015

Interviu şi lucrare scrisă pentru cei care vor un loc de muncă în învățământ

Interviu şi lucrare scrisă pentru cei care vor un loc de muncă în învățământ

Interviu şi lucrare scrisă pentru cei care vor un loc de muncă în învățământ
28 August
19:10 2015
Aceste probe vor fi susţinute în perioada 1 – 9 septembrie, la patru discipline.
Persoanele fără studii corespunzătoare, care vor să ocupe un post în învăţământ, trebuie să participe la concursul organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Neamţ în perioada 1 – 9 septembrie. Concursul constă în testări prin interviu şi lucrare scrisă. Personalul fără studii corespunzătoare este angajat în învăţământ cu contract individual de muncă pe perioadă determinată.
Candidaţii vor da examen la materiile pentru învăţământul primar şi preşcolar, la limba franceză şi discipline tehnice. Pentru celelalte discipline nu se organizează concurs, deoarece posturile au fost ocupate cu titulari şi suplinitori calificaţi.
La concurs se pot înscrie persoanele care au absolvit cel puţin liceul, cu diplomă de bacalaureat. Lucrarea scrisă se susţine înaintea interviului şi are o pondere de două treimi din nota finală. Durata de redactare a lucrării este de trei ore.
Depunerea şi înregistrarea dosarelor au loc în perioada 1 – 2 septembrie, la Şcoala Gimnazială nr. 2 din Piatra Neamţ. Proba scrisă este programată să se desfăşoare pe 3 septembrie, iar interviul, în perioada 3 – 4 septembrie. Rezultatele parţiale vor fi afişate pe 7 septembrie. Depunerea contestaţiilor, analizarea şi rezolvarea acestora se vor face în perioada 7 – 8 septembrie. Rezultatele finale vor fi afişate pe 9 septembrie.

Comentarii

0 comentarii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu