duminică, 30 august 2015

Luna, la CEA MAI MICA DISTANTA de planeta noastra. Avertismentul medicilor: Este crancen. Aveti grija



Furtuna emotionala de proportii! Asta ne va aduce in aceasta seara SUPER LUNA PLINA. Peste cateva ore vom fi martorii unei iluzii optice. Luna ni se va parea imensa si mai stralucitoare ca niciodata. Asta pentru ca astrul noptii se va afla la cea mai mica distanta de planeta noastra din acest an. Astrologii spun ca nativii din Pesti vor fi influentati pozitiv de acest fenomen. Medicii spun insa ca aceasta luna nu aduce nimic bun si in aceasta perioada exista un risc major de sinucideri.

Noaptea de sambata, 29 august, va avea o mare influenta asupra starii noastre psihice. Un fenomen astronomic ne va afecta emotional.

Pentru astrologi Luna Plina din aceasta seara are o semnificatie aparte, nu este doar o simpla faza a satelitului natural al Pamantului. "Faptul ca este pereche cu Luna Noua din 20 martie 2015 arata ca a venit un anotimp al recoltelor. Atentie insa la izbucnirile care uneori ne pot aduce, e buna explozia de afectivitate cand iubesti, dar uneori poate sa joace impotriva ta. Totul se exalta se maximizeaza, atentie cei care conduc, atentie la oale", a spus astrologul.

Specialistii spun ca este un moment bun, care trebuie speculat, pentru ca dorintele pot deveni realitate.

Astrologii mai sustin ca super-luna din aceasta seara ne pregateste o furtuna emotionala de proportii cu intuitii, telepatie, calatorii imaginare si sentimente de comuniune cu Universul. Iar cei mai influentati de acest fenomen sunt nativii zodiei Pesti.

Medicii insa ne atentioneaza sa fim foarte atenti in aceasta perioada.

"Se spune ca atunci cand este Luna Plina creste numarul de accidente, de crime, de tentative de suicid. De fiecare data constatam ca este o corelatie intre acest ciclu lunar si ceea ce se intampla in viata de zi cu zi. Incidentele cresc intr-adevar cu 25 %. Sunt studii facute despre acest fenomen. Orice psihiatru va va spune ca atunci cand sunt astfel de manifestari cei cu labilitati psihico-emotionale sunt predispusi la anumite reactii particulare de tipul agresivitatii sau de tipul tentativelor suicidale. Cei care au nevoie de medicatie psihiatrica trebuie urmariti foarte bine in aceasta perioada. La urgente, Noptile cu Luna Plina sunt recunoscute ca fiind cele mai crancene", a declarat pentru Romania TV dr. Tudor Ciohodaru.

Urmareste BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu