duminică, 30 august 2015

Cod portocaliu si galben de canicula, luni si marti, in toata tara



Cod portocaliu si galben de canicula
Foto: Administratia Nationala de Meteorologie
Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis duminica o avertizare meteo de canicula pentru zilele de luni si marti, ce vizeaza intreaga tara. Astfel, zece judete din partea de vest si cea de nord-est a tarii vor fi sub cod portocaliu de canicula, in timp ce restul tarii va fi sub cod galben.

Cod galben

Potrivit ANM, luni, 31 august, si marti, 1 septembrie, valul de caldura va persista in toate regiunile, temperaturile maxime vor atinge frecvent 35....37 de grade, iar indicele temperatura-umezeala (ITU) va depasi pragul critic de 80 de unitati indeosebi in zonele de campie si de podis.

Cod portocaliu


In judetele Satu Mare, Bihor, Arad, Timis, Caras-Severin, Mehedinti, Botosani, Iasi, Bacau si Vaslui vor fi temperaturi maxime de 37...38 de grade, iar disconfortul termic va fi deosebit de accentuat, precizeaza ANM.


Citeste mai multe despre   




Crowdfundingul capata contur si in piata locala
PROMOVAT: Startup Cafe

Crowdfundingul capata contur si in piata locala

Prin ce platforme pot startup-urile romanesti sa obtina finantare?
http://www.startupcafe.ro


Citeste pe Stirile ProTV

Caz revoltator in India. Doua surori au fost condamnate la "viol in grup", drept razbunare pentru fapta fratelui lor

Caz socant in India, unde doua surori au fost condamnate de catre consiliul satului lor la un viol in grup, din cauza ca fratele lor a fugit cu o femeie maritata. Cele doua tinere, in varsta de 23, respectiv 15 ani, au reusit sa fuga din satul aflat la cativa kilometri distanta de Delhi, dupa decizia revoltatoare a consiliului format in exclusivitate din barbati, relateaza The Independent.






905 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu